DİZİ DÜNYASI

Final öncesinde büyük şok! O isim Çukur'a veda mı ediyor?

Çukur dizisinin 66. yeni bölüm fragmanında Salih'in 'Kaybettiklerinin intikamını alırken yenilerini kaybedeceğiz' diyerek Yamaç'a, Aliço’nun fotoğrafını gösterdiği anlar “Aliço öldü mü?” sorusunu akıllara getiriyor.

Final öncesinde büyük şok! O isim Çukur'a veda mı ediyor?

Show TV’de ekrana gelen, sezon finaline son 2 bölüm kalan, Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur’un yeni bölüm tanıtımı yayınlandı.

Selim ve Salih’in, yaralandığı görülen Yamaç’ı hastaneye yetiştirdiği, Sultan’ın “Gerekiyorsa hayatını ailen için feda edeceksin!” sözleriyle İdris’e rest çektiği heyecan dolu tanıtımda Damla ve Cumali yakınlaşması dikkat çekiyor.

çukur

YÜCEL ALİÇO'YU ÖLDÜRDÜ MÜ?

Salih’in, “Canın yanıyor ama kaybettiklerinin intikamını alırken yenilerini kaybedeceğiz. Sakin ol!” diyerek Aliço’nun fotoğrafını gösterdiği anlar “Aliço öldü mü?” sorusunu akıllara getirirken, Yamaç’ın ne tepki vereceği merakla bekleniyor. Çukur son bölüm finalinde, Yücel kaçırdığı Aliço'ya silah doğrultmuştu. Aliço'yu canlandıran ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu'nun Çukur'a veda edip etmediği ise yeni bölümde netlik kazanacak.

çukur

İKİ OYUNCU VEDA ETMİŞTİ

Çukur dizisinin geçtiğimiz bölümlerinde Koçovalılar'ın düşmanı Yücel, Sena ve Akşın'ı öldürmüştü. Dizide ilk bölümden beri rol alan Dilan Çiçek Deniz ve İlayda Alişan Çukur'a veda etmişti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar