GÜNDEM

Fikret Bila Hürriyet'in yeni habercilik anlayışını açıkladı

Hürriyet yayın yönetmenliği koltuğunda6 ayını dolduran Fikret Bila, Hürriyet'in yeni habercilik anlayışını yazdı...

Fikret Bila Hürriyet'in yeni habercilik anlayışını açıkladı

Fikret Bila, Hürriyet Genel Yayın Yönetmenliği koltuğunda 6 ayını durdurdu...

Bugün de Hürriyet'in yeni habercilik anlayışını okuyucalarıyla paylaştı...

"Hürriyet son dönemde insana dokunan özel habercilik anlayışıyla Türk basınına yeni bir nefes ve canlılık getirdi" diyen Fikret Bila, "Hayatın İçinden", "Hürriyet Takipte", "Hürriyet olay yerinde", "Hürriyet Ses Ver", "Hürriyet 360" ve "Hürriyet'in objektifindinden" logolarıyla simgeselleştirdikleri yeni habercilik anlayışlyarını şöyle özetledi:

YENİ HABERCİLİK ANLAYIŞIMIZ...

Hayatın içinden” logosuyla sunduğumuz özel haberler, Türkiye’de gündemi oluşturdu. Fikri takip ilkesinden hareketle, “Hürriyet Takipte” logosuyla sürdürdüğümüz haberler ise sonuca etkili, sorumlu haberciliğin çarpıcı örnekleriydi.

Haber nerede Hürriyet orada anlayışıyla sürdürdüğümüz ve “Hürriyet Olay Yerinde” logosuyla verdiğimiz haberler çok okundu, takipçi rekorları kırdı.

Sosyal sorumluluk yaklaşımıyla yürüttüğümüz ve “Hürriyet Ses Ver” başlığıyla her hafta düzenlediğimiz sayfamız toplumdan çok büyük destek gördü, toplumsal sorunların çözümüne katkı sağladı.

Hürriyet 360” logosuyla sunduğumuz haftalık söyleşilerimiz ise okuyucu ve takipçi sayısı açısından olduğu kadar gündem oluşturması bakımından da öne çıktı.

Hürriyet’in objektifinden” damgasını taşıyan fotoğraf haberlerimiz sayfalarca yazıyla anlatılamayacak olayları bir bakışta gözler önüne seren çarpıcı örnekler oluşturdu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar