GÜNDEM

Fiat Egea Alacaklar Yarısını Peşin Yarısını 1 Yıl Sonra Ödüyor! Sıfır Araçlarda Bu Fırsat Kaçmaz!

Fiat, sıfır araç satın alacaklar için özel bir kampanya yaptı. Yarısını peşin yarısını da 1 yıl sonra taksitle ödemek isterseniz Fiat'ın Egea modelini tercih edebilirsiniz. İşte Fiat Egea'da Nisan ayına damgasını vuracak o kampanya...

Fiat Egea Alacaklar Yarısını Peşin Yarısını 1 Yıl Sonra Ödüyor! Sıfır Araçlarda Bu Fırsat Kaçmaz!

Fiat'ın güncel otomobil kampanyası ile birlikte pek çok müşterinin ilgi gösterdiği öğrenildi. Özellikle de Fiat Egea'daki son duruma baktığımızda, mevcut kampanyaya olan talebin artması olumlu karşılanıyor. Peki kampanya hakkında ne biliyoruz? Otomobilin yarısı peşin yarısı 1 yıl sonra ödenebilecek.

Fiat Egea'da 1 Yıl Sonra Ödeme Müjdesi!

Eğer sıfır Fiat Egea satın alma planınız var ise aracın bedelinin yarısını peşin yarısını da 1 yıl sonra taksitle ödeme imkanına sahipsiniz. Kampanya detayları bakımından Fiat'ın resmi internet sitesin inceleyebilirsiniz.

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Fiat'ın mevcut kampanyasından yararlanmak için aşağıda yazan şartları ve bilgileri okumalısınız:

"Kampanyaya ilişkin faiz oranı araç fiyatına göre, kullanılan kredi koşullarına göre ve müşteri tipine göre değişiklik gösterebilir. Kampanya, 24 ay üzeri vadelerde geçerli değildir. Kredi kampanyaları 0 km 2023 model yılı tüm Egea modellerinde geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Kampanya 02.03.2023-03.04.2023 tarihleri arasında geçerlidir."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar