TELEVİZYON

Feyzullah Kıyıklık, Gül, Babacan ve Davutoğlu'na vazgeçirme ziyaretlerinde bulundu mu?

HaberTürk ekranlarında Didem Arslan Yılmaz'ın moderatörlüğünü üstlendiği Türkiye'nin Nabzı programında Gazeteci Özlem Akarsu Çelik'in "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine yakın bazı isimleri görevlendirip, yeni parti kuracak kişilere bu işten vazgeçmesi için telkinde bulunuyor" iddiasına AK Parti 26. Dönem Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, canlı yayına bağlanarak cevap verdi.

Özlem Akarsu Çelik, Hadi Özışık, Mehmet Şahin, Mehmet Müftüoğlu, Mustafa Balbay ve Necdet Saraç Türkiye'nin gündeminde yer alan konuları değerlendirmek üzere Habertürk ekranlarında Didem Arslan Yılmaz'ın moderatörlüğünde Türkiye'nin Nabzı programına katıldı.

Programda Gazeteci Özlem Akarsu Çelik'in "Erdoğan’ın 'ağabey' dediği bazı isimlerin de aralarında yer aldığı AK Partili eski siyasetçiler ile siyaset dışından Erdoğan’a çok yakın isimlerden oluşan bir grup, kurulacak partileri vazgeçirmek için devreye girdi" iddalarına AK Parti 26. Dönem Milletvekili Feyzullah Kıyıklık'tan geldi. 

Feyzullah Kıyıklık, canlı yayınlanan programa telefon ile bağlanarak "Öyle şey olur mu? Herkes kendi yolunu kendisi çizer. Biz öyle bir teklifte bulunamayız" dedi.

AK Parti 26. Dönem Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Habertürk'e yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:
Biz kimseyi vazgeçirmek için yola çıkmış değiliz. Yıllardır siyasetle uğraşan bir insan olarak bütün siyasilerimize gidip Türkiye'nin durumunu, Türkiye'deki
karmaşanın gittiği yeri, bir de bildiğimiz doğruları ve onların söyleyeceği doğruları dinlemek için gittik. Girdikleri işten vazgeçirmek, onları başka bir yöne
götürmek için değil. Herkes kendi yolunu kendisi çizer. Biz öyle bir teklifte
bulunamayız ki. Biz siyasetle ilgili insanlar olarak fikirlerini paylaşırız, fikirlerimizi
söyleriz. Telkin ve vazgeçirme veya 'bu işte niye varsınız' diye bir hukuksuzluğumuz, kanunsuzluğumuz, ahlaksızlığımız olamaz.

Feyzullah Kıyıklık, Didem Arslan Yılmaz'ın kimle ile görüştünüz, kaç kişi idiniz, ne zaman görüştünüz gibi sorularını yanıtsız bıraktı.

İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık'ın "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayıyla, telkiniyle mi gittiniz?" sorularını da cevaplamak istemediğini belirtti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar