GÜNDEM

FETÖ'nün manevi oğlu Enes Kanter'den yılın iftirası: Türkiye, bebekleri katlediyor

Teröristbaşı Fetullah Gülen'e 'babam' diyen firari FETÖ'cü Enes Kanter, CNN'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye'nin Suriye'de başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na yönelik açıklamalar yaptı. Operasyona karşı çıkan FETÖ'nün manevi oğlu Enes Kanter "Suriye'de bebekler ölüyor, Türkiye, DEAŞ'la çalışmayı durdursun." dedi.

FETÖ'nün manevi oğlu Enes Kanter'den yılın iftirası: Türkiye, bebekleri katlediyor

Türkiye hakkında kara propaganda ve iftira kampanyasına devam eden FETÖ üyesi Enes Kanter, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı.

FETÖ'cü Enes Kanter, Barış Pınarı Harekatı'na karşı çıkarak, "Suriye'de bebekler ölüyor, Türkiye, DEAŞ'la çalışmayı durdursun." şeklinde açıklama yaptı.

Dün CNN'de katıldığı bir programda Türkiye'nin Barış Pınarı Harekâtı'nı durdurmasını isteyen FETÖ'nün oğlu Enes Kanter, PKK/PYD'ye kalkan oldu ve azılı Türkiye düşmanlarının yalanlarını söylemekten çekinmedi. Türkiye'nin terörle mücadelesini "işgal" olarak nitelendirdi.

Sosyal medyadan tepki

"Türkiye'de demokrasi olmadığını" öne sürerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hitler benzetmesi yapan FETÖ'nün manevi oğlu Enes Kanter Barış Pınarı Harekatı'na  dil uzatarak" Suriye yaşanan bir insanlık trajedisi. Onlarca masum masum çocuklar ölüyor. Türkiye, mutlaka DEAŞ'la çalışmayı bırakmalı" diyen FETÖ'cü Enes Kanter'e sosyal medyada tepki yağdı.

YPG'li terörsitlerin temizlenmesinden rahatsız olmuştu

Enes Kanter, geçtiğimiz günlerde ABD'de FOX Business kanalında Varney&Co isimli programa konuk olmuştu. Burada Türkiye hakkında kara propaganda ve iftira kampanyasına devam eden FETÖ üyesi ABD'nin Türkiye yaptırım uygulaması için senatör ve milletvekilleriyle görüştüğünü söyledi. FETÖ'cü Enes "Erdoğan, Türkiye'yi yanlış yola sokuyor. ABD yaptırım uygularsa bu sorun çözülür" diyerek aynı zamanda YPG'ye karşı yapılan 'Barış Pınarı' harekatının sonlandırılmasına da destek verdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar