GÜNDEM

Fethullah Gülen, Kılıçdaroğlu’na neden 'çilingiroğlu' diyordu? Hüseyin Gülerce yazdı

Fuat Avni'nin cezasının belli olmasının ardından konuyu köşesine taşıyan Star yazarı Hüseyin Gülerce, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na neden 'çilingiroğlu' dediğini de açıkladı.

Fethullah Gülen, Kılıçdaroğlu’na neden 'çilingiroğlu' diyordu? Hüseyin Gülerce yazdı

Kılıçdaroğlu'nun Fuat Avni'nin argümanlarını Meclis'e getirip kürsüde savunduğunu söyleyen Hüseyin Gülerce, eş zamanlı olarak bu iki ismin ülkeye zarar verdiğini belirtti. 

Gülerce ayrıca, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 'çilingiroğlu' dediğini ve bunun nedenini de yazdı. 

İşte o yazı:

Bir yandan da 2010 Mayıs’ında Baykal’a yönelik kaset operasyonu ile CHP’nin başına Kılıçdaroğlu getirildi. Baykal’ın evi, istihbaratçı 14 polisin gözetiminde çilingire açtırılmıştı.

İşte Fuat Avni operasyonu tam o günlerde devreye girdi.

Devletin içine sızmış FETÖ elemanları, bu hesaptan her gün yeni bir algı operasyonu yapıyordu. Yukarıda isimlerini saydığın medya organları ve Kılıçdaroğlu bir kaos ortamı hazırlamak için çırpınıyorlardı.

Mart 2014 yerel seçimlerinde Fetullah Gülen’in, tabanına CHP ve HDP’nin desteklenmesi talimatını verdiğini de unutmayalım.

ABD, Fetullah Gülen’in sahneye çıkardı, sonra ikisi birden Kılıçdaroğlu projesine sarıldı.

Şimdi kulaklarımla duyduğum fakat o günler sadece çirkin bir lakap takma olarak ayıpladığım sözü hatırlatayım.

20 Aralık 2014’te attığım twitte, Fetullah Gülen’in Kılıçdaroğlu için “Çilingiroğlu” dediğini açıklamıştım.

Ben bu sözleri 30-40 kişi arasında bizzat duydum.

Neden böyle dediği şimdi anlaşılıyor. Meğer Türkiye’ye zarar verecek bütün kapıları açmak için Kılıçdaroğlu’nu kullanmayı hesaplamışlar…

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum