ALKIŞ

Ferdi Dinç'e Alkış

'Diyarbakır Annelerinin Terörle Mücadelesi 5. Yılında' isimli evlat nöbeti ilk çadır paneli yapıldı. Geleceğe ışık saçan Şırnak Kadın Derneği ve Mismed Derneği'nin inisiyatifiyle düzenlenen panel gerek katılımcı gerek dinleyici yönüyle büyük ilgi gördü. Tüm ulusal ve yerel haberlerde bahsi geçen bu şerefli organizasyonu düzenleyerek olağanüstü bir çaba sarf eden Mismed Derneği Başkanı, Sosyal Medya Uzmanı Ferdi Dinç Beyefendi sitemizin "Alkış" köşesinde yer aldı.

Ferdi Dinç'e Alkış

Diyarbakır'da PKK tarafından kaçırılan çocukları için 1434 gündür HDP İl Başkanlığı önünde 'evlat nöbeti' tutan ailelerin kaldığı çadırda 'Diyarbakır Annelerinin Terörle Mücadelesi 5. Yılında' isimli evlat nöbeti çadır paneli yapıldı.

Bir ilke imza atılarak ilk defa çadır içerisinde yapılan panel, 4 oturuma yayıldı. Düzenlenen panele AK Parti Milletvekili Suna Kepolu Ataman, gazeteci Ekrem Kızıltaş, Nuh Albayrak, Sevda Türküsev, Sabri Balaman, Bestami Bodruk, Ahmet Yukuş, Burak Emek, Sinan Yılmaz, Yakup Köse, Hikmet Hocaoğlu, Ayşegül Akyüz Yahşi, Furkan Bölükbaşı, Gökhan Yılmaz ile Memur- Sen Diyarbakır Başkanı Ramazan Tekdemir ve evlat nöbetindeyken çocuğuna kavuşan Ayşegül Biçer katıldı.

Geleceğe ışık saçan Şırnak Kadın Derneği ve Mismed Derneği'nin sivil insiyatifiyle düzenlenen panel; gerek katılımcı gerekse dinleyici yönüyle büyük ilgi gördü. Tüm ulusal ve yerel haberlerde bahsi geçen bu şerefli organizasyonu düzenleyen Mismed Derneği Başkanı Ferdi Dinç daha birçok projeyi hayata geçirerek, sosyal ve toplumsal sorunlara gösterdiği duyarlılıkla taktir topluyor.

Diyarbakır Annelerine destek olmak ve teröre karşı güçlü duruşu gösterebilmek adına olağanüstü bir çabayla hazırlanmış olan bu başarılı organizasyondan ötürü Mismed Derneği Başkanı, Sosyal Medya Uzmanı Ferdi Dinç Beyefendi sitemizin "Alkış" köşesinde yer aldı. 

Tüm 'kaybetti' haberleri için tıklayın

Tüm 'kazandı' haberleri için tıklayın

Tüm 'alkış' haberleri için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar