POLEMİK

Fehmi Koru'dan Mehmet Çilingiroğlu'na destek, MHP'ye eleştiri

MHP liderine yüklenen ve partiden gelen sert eleştirilere muhatap olan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu'na Fehmi Koru'dan destek geldi.

Fehmi Koru'dan Mehmet Çilingiroğlu'na destek, MHP'ye eleştiri

Fehmi Koru, bugünkü yazısında geçtiğimiz günlerde ekranlardan MHP lideri Devlet Bahçeli'ye yüklenen Mehmet Çilingiroğlu'nun Semih Yalçın tarafından FETÖ’cü ilan edilmesine tepki gösterdi. 

Koru, FETÖ’cü ithamının ağır bir itham olduğunu dile getirdi ve bu itham dolayısıyla mağdur olan örnekleri yazdı. 

İşte o yazı:

Televizyon ekranlarına çıkabildiğine göre ‘yasaklılar listesi’nde yer almadığını düşünmemiz gereken biri, bir profesör, kendi ihtisas alanına giren bir konuda görüş açıklarken, iktidarın küçük ortağı ile ilgili eleştirilerde de bulunmuş. Profesörün eleştirisi kamuoyunun gündemine giren açıklamalara dayanıyor… Ertesi gün, eleştirdiği parti lideri adına kendisine yöneltilen, içinde “Dilini kopartırız” tehdidinin de yer aldığı sert tepkide “FETÖ’cü” olmakla suçlandı o profesör… “FETÖ’cü” olmak ciddi bir itham. O ithama muhatap oldukları için binlerce insan cezaevlerinde misafir ediliyor. O ithama muhatap olmak için ise, vaktiyle her çevreden destek görmüş ve bu sayede güç kazanmış bir yapıyla yolların bir biçimde kesişmesi yetiyor.

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar