GÜNCEL

Fehmi Koru: Her dindarın kız çocuğunu bebekken evlendirdiğini mi sanıyor bunlar?

Gazeteci Fehmi Koru, "Her dindarın kız çocuğunu bebekken evlendirdiğini mi sanıyor bunlar?" başlıklı bir yazı kaleme aldı. İlgili köşe yazısını gazeteciler.com üzerinden okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

İşte Fehmi Koru'nun yazısı:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kamuya açık zeminlerde yaptığı konuşmalara bakılırsa, cumhurbaşkanı adayı arayışında değil; hem kendisi hem de yakın çevresi açısından, ‘6’lı masa’yı oluşturan liderlerin sonunda üzerinde uzlaşması gereken isim o…

Adayı belirleyecek liderler arasından itiraz eden çıksa bile, masanın paylaşanlarının büyük bölümünün tercihini ondan yana kullanacağı anlaşılıyor.

İtiraz edecek olanı da iknaya hazır bir görüntü var ‘6’lı masa’da…

Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığı önünde bir sorun bulunuyor; ancak o sorun, onaylarını alması şart olan farklı parti liderlerinden kaynaklanmıyor. Onun esas sorunu, yakın çevresi ile kendisini destekleyen medya…

Sonunda aday olarak ilan edilse bile, yakın çevre ve medyada kendisini desteklediğine tanık olunan yorumcular, CHP liderinin seçilmesini imkansız hale getirmek için yapılması gereken ne varsa, hepsini, daha şimdiden yapıyorlar.

Örnek çok da en sonuncu tartışma konusunun siyasiler ağzında ve CHP’li medyada ele alınış biçimi başka bir örneğe ihtiyaç bırakmıyor.

...

YAZININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar