GÜNDEM

Fehmi Koru Demirören'e dikkat çekti! 'İşler iyi gitmiyor galiba'

Gazeteci Fehmi Koru, D-Smart aboneliği ile ilgili yaşadığı mağduriyeti köşesine taşıdı. Koru, “Demirören grubuna geçmeden önce böyle şeyler olmazdı; onun için ‘Orada işler iyi gitmiyor galiba’ diyebiliyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Fehmi Koru Demirören'e dikkat çekti! 'İşler iyi gitmiyor galiba'

Gazeteci yazar Fehmi Koru, kişisel internet sitesindeki yazısında D-Smart aboneliği ile ilgili yaşadığı mağduriyeti köşesine taşıdı. “[D-Smart’ı] açtığımda bir de ne göreyim, temel kanallar dışında diğerleri -bu arada maç kanalları da- kapalı. Tam bir hafta boyu her gün aradım, yanlışlığı düzelteceklerini söylediler ve aboneliğim kapsamına giren kanalların bütününü hemen açmaya söz verdiler. Söz verdiler, ama sözlerini tutmadılar” diyen Koru “Demirören grubuna geçmeden önce böyle şeyler olmazdı; onun için ‘Orada işler iyi gitmiyor galiba’ diyebiliyorum.” ifadelerini kullandı.

İşte o yazı:

Yıllar önce d-Smart ilk kurulduğunda bağlı olduğu holdingin Ankara temsilcisi olan dostum beni de abone yaptırmıştı; o gün bugündür d-Smart abonesiyim.  

Başka platformlara da abone olduğum için onu daha çok hafta sonları yabancı maçları izlemek için kullanmaktayım.

Geçenlerde aboneliğimin bitmek üzere olduğunu hatırlattılar, tereddüt etmeden yenilenmesine onay verdim. Önce yararlandığım kanalları yine izleyebilecektim.

Maçlara yaz arası verildiği için d-Smartı açmam gerekmedi.

Önceki hafta açtığımda bir de ne göreyim, temel kanallar dışında diğerleri -bu arada maç kanalları da- kapalı.

Ardından yaşadıklarım akıllara seza.

Tam bir hafta boyu her gün aradım, yanlışlığı düzelteceklerini söylediler ve aboneliğim kapsamına giren kanalların bütününü hemen açmaya söz verdiler.

Söz verdiler, ama sözlerini tutmadılar. Son aradıklarımın beni cevaplarken yüzleri utançtan kıpkırmızı olmuşsa hiç şaşırmam. Yemin yemin üstüne, “Hemen açtıracağım” derken duyduğu büyük mahcubiyet muhatabımın sesine yansıyordu.

On gün oldu, abone olduğum ve parasını ödediğim kanallar açılmış değil.

[Eşim “O maçları Tivibu’dan izleyebiliyorsun, bırak d-Smart’ın peşini” diyor, ama artık derdim farklı. D-Smart’ın bana yaşattıkları bağlı bulunduğu grubun durumunu anlamama yarıyor. O sebeple ilgili telefon numarasını neredeyse her gün aramaya devam ediyorum. Şu ana kadar verdikleri sözleri tutamadılar.] 

Demirören grubuna geçmeden önce böyle şeyler olmazdı; onun için “Orada işler iyi gitmiyor galiba” diyebiliyorum.

Yazının devamını okumak için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar