GÜNCEL

Fazıl Say'a Ne Oluyor Böyle? Şimdi de Ali Koç İçin Ağır Konuştu!

Müzisyen Fazıl Say, tepkilere neden olan "topla bavulunu git" başlıklı paylaşımını kısa süre içerisinde sildi. Ali Koç için kullandığı ifadelerle birlikte takipçilerinden de eleştiri aldı. Fenerbahçe Beşiktaş maçından sonra yaptığı paylaşımlar Twitter gündemine yerleşti.

Fazıl Say'a Ne Oluyor Böyle? Şimdi de Ali Koç İçin Ağır Konuştu!

Ünlü müzisyen Fazıl Say'ın son dönemde yapmış olduğu sosyal medya paylaşımları oldukça şaşırtıyor. Önce Muharrem İnce şimdi ise Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç için önemli sözler sarf etti. Fenerbahçe Beşiktaş maçından sonra yaşanan gelişmelerle ilgili öyle şeyler söyledi ki kendi takipçileri bile ne diyeceğini bilemedi.

Ali Koç için "Bavulunu Topla" dedi!

Fazıl Say, sosyal medyadan Fenerbahçe Beşiktaş maç yenilgisini çok ağır bir şekilde değerlendirdi ve "Ali Koç hemen gidiyorsun. Hemen! Fenerbahce'den git. Hemen! Bu akşam! 10 kişiden 4 gol yedik. 5 yıldır hiçbir şey yapamadın! Hiçbir şey. Baskette, futbolda! Rezillik! Rezalet! Hemen topla bavulunu! Git! Adını hatırlayan olmayacak anmak isteyen de! Topla git! Hemen" açıklamasını yaptı.

Tepki Üzerine Paylaşımını Sildi!

Müzisyen Fazıl Say, Ali Koç için attığı tweete gelen tepkilerden sonra paylaşımını sildi. Daha sonra daha hafif bir dil seçerek paylaşımlarını sürdürdü. Ali Koç'un istifa etmesi gerektiği konusunda bir yazı yazdı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar