GÜNDEM

Fatih Selek'ten 'yeni darbe' iddialarına sert tepki: Ahmaklık...

Durup dururken kendimizi darbe söylentileri içinde bulduğumuzu söyleyen Türkiye yazarı Fatih Selek, darbeci kafaların yüzyıllardır var olduğunu ve bundan sonra da olacağını ifade etti.

Fatih Selek'ten 'yeni darbe' iddialarına sert tepki: Ahmaklık...

Son günlerde yeni darbe olacağı iddiaları konuşuluyor. Türkiye yazarı Fatih Selek de bu durumu eleştirdi ve "Kimse kusura bakmasın buluttan nem kapıp toplum huzurunu kaçırarak darbecilerin arayıp da bulamadığı zemini hazırlamak, hiçbir şey olmayacakmış gibi kulak asmamaktan daha büyük ahmaklık..." dedi.

Darbe ahmaklığı
 
Durup dururken kendimizi darbe söylentilerinin içinde bulduk yine.
CIA ile bağlantılı bir kuruluşun raporuyla başlayan tartışmaya Cumhurbaşkanı bile dâhil oldu ve bir soru üzerine “15 Temmuz’daki cevabı alırlar” dedi.
Otuz altı padişahın on ikisinin darbe ile tahttan indirildiği, Başbakanın idama gönderildiği bu ülkede darbeci kafa yüzyıllardır var oldu olacaktır.
CHP’nin akıl hocası konumundaki yapı, demokrasi dışı yollarla iktidarı ele geçime hayaliyle yanıp tutuşmuştur, yine tutuşacaktır.
Fakat “darbe olacak, birileri harekete geçti” diyerek ortalığı ayağa kaldırmanın da âlemi yok. Kimse kusura bakmasın buluttan nem kapıp toplum huzurunu kaçırarak darbecilerin arayıp da bulamadığı zemini hazırlamak, hiçbir şey olmayacakmış gibi kulak asmamaktan daha büyük ahmaklık...
 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum