GÜNDEM

Fatih Selek'ten Oda TV'ye: Gazetecilik değil mikserlik yapıyorsunuz

Türkiye gazetesi yazarı Fatih Selek, Oda TV'nin Türkiye gazetesi ve hükümeti karşı karşıya getirmek için mikserlik yaptığını söyledi.

Fatih Selek'ten Oda TV'ye: Gazetecilik değil mikserlik yapıyorsunuz

Oda TV, Türkiye gazetesi ve hükümeti karşı karşıya getirmek için attığı manşetler ile Fatih Selek'in eleştirisine muhatap oldu. 

Selek, Oda TV'nin gazetecilik değil mikserlik yaptığını söyledi. 

İşte o ifadeler:

Geçen hafta manşet haberimizde dolar kuru yükselirken zam üstüne zam yapanların, dolar düşünce niye indirime gitmediğini sorguladık. Daha önce defalarca meseleye dair haberlere imza attık.

Ancak mikserliği vazife edinen karanlıklar odası OdaTV, "Türkiye gazetesi hükûmete bu kez manşetten vurdu" diye yazdı. İfadeye bak: Bu kez!

Bu de yetmedi, iki gün sonra Süleyman Özışık ve Fuat Uğur'un vatandaşın ekonomik problemini dile getirdiği yazılarından ve benim bir yazımdan cımbızlayıp "Biden geldi, Erdoğan'a muhalif oldular" diye akıllara zarar bir yazı yayınladılar!

Ne yorum yapacağımı, hangi "sövgü" dolu cümleler kuracağımı bilemedim!

Aynı karanlıklar odası Yücel Koç'un "İktidara ölümüne düşman eski Türkiye tetikçileri, iktidara yakın bir ismin en ufak bir eleştirisini görmeyedursun... 'Yandaş falanca kişi iktidarı bombaladı' manşeti hazırda duruyor. Onların bunu yapması normal elbette... Tuhaf olan, iktidara yakın kitlenin bu tetikçilerin gazına gelmesi" yazısını es geçti. Çünkü işlerine gelmedi.

Ne vakit vatandaşın bir problemini dile getirsek, "hükûmeti vurdu, bilmem kimi hedef aldı" diye haber yapıyorlar. Daima olumlu yanını görsen de bu defa "yandaş, yalaka, yazmıyor" diyorlar.

İnsanın canını sıkan elbette onların ne yazdığı değil. Çünkü vazifeleri bu. İnsanı üzen kimi çevrelerin onların yazdığı saçmalıklara göre muhakeme etmesi!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar