POLEMİK

Fatih Selek'ten İsmail Küçükkaya'ya tepki: Bu kaçıncı yahu!

Türkiye gazetesi yazarı Fatih Selek, Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Maçoğlu'nu birçok kez yayına çıkaran FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya'ya tepki gösterdi.

Fatih Selek'ten İsmail Küçükkaya'ya tepki: Bu kaçıncı yahu!

Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu, birçok kez FOX TV ekranlarına çıkarak adeta abone oldu. 

Konuya tepki gösteren Fatih Selek ise her konuda Maçoğlu'nu çıkaran İsmail Küçükkaya'ya "bu kaçıncı yahu" diyerek yüklendi.

Diğer belediyelerde Maçoğlu'ndan daha iyi projeler üreten isimlerin olduğunu hatırlatan Selek, Küçükkaya'ya biraz da onları çıkar diyerek sitem etti.

İşte o ifadeler:

İsmail Küçükkaya, FOX TV sabah programında hafta içi Tunceli Belediye Başkanı M. Fatih Maçoğlu'nu konuk etti.
Kendi kendime "bu kaçıncı yahu" diye sordum.
Sonra Küçükkaya sorumu duymuş gibi "Bu üçüncü" dedi, bir defa da şehre gittiğini söyledi. Konuğunu anons ederken de "Bazı meselelere parti gözüyle bakmam?" diye not düştü.
Not düştü çünkü Maçoğlu, Türkiye'nin tek komünist belediye başkanı. Bu yüzden sol mahallede bir hayli ilgi görüyor. Anlaşılan programlara davet edilmesinin esbabımucibesi de aslında komünist olması.
Başkan kooperatifçilik yapıyor, nohut, bal, bakla filan pazarlıyormuş. Küçükkaya'ya çıkacak kadar çok orijinal bir hizmet başlatmış; belediyede çalışan kadınlara ayda bir gün regl izni veriliyormuş.
Türkiye'de 30 büyükşehir, 51 il, 519 büyükşehir ilçe, 400 ilçe belediye başkanı var. Eminim bunların içinde "muayyen gün izni"nden daha orijinal, daha güzel, daha kuşatıcı işlere imza atanlar bulunuyordur. Madem parti gözüyle bakmıyor Küçükkaya onlara da ekranını açsın. İsterse hâkî renk parka giyer gelirler…

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar