TV HABER

Fatih Selek sordu: Buket Aydın gerçekten pandemi yüzünden mi bıraktı?

Kanal D Ana Haber Spikeri Buket Aydın, Gazeteciler YouTube kanalında Cuma Obuz'un konuğu olmuş ekranda yorum yapmasını eleştirenlere "Ben kukla mıyım haberi okuyup geçeceğim" cevabını vermişti. Hafta sonu sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile gündemi sallayan Buket Aydın istifanın perde arkasını Fatih Selek'e açıkladı.

Fatih Selek sordu: Buket Aydın gerçekten pandemi yüzünden mi bıraktı?

Buket Aydın hafta sonu Demirören Medya Grubu bünyesindeki görevlerinden istifa ettiğini duyurdu. Bu istifa kararı medya dünyasını salladı. Fatih Selek de Aydın'a ulaştı ve "Gerçekten sebep pandemi mi?" diye sorduğunu belirtti.İşte Buket Aydın'ın istifasının perde arkası...

Buket Aydın gerçekten pandemi yüzünden mi bıraktı?
 
Ekranların en çok tartışılan isimlerinden biriydi Buket Aydın. Seçim öncesi CHP lideri Kılıçdaroğlu ile yaptığı röportajda güldü diye linç edildi. Barış Pınarı Harekâtı sırasında Suriye sınırında kamuflajlı elbise ile poz verdiği için eleştirildi. Haber sunarken laf soktuğu için hem yadırgandı hem alkış aldı. Aydın iki gün önce Kanal D Haber Yayın Yönetmenliğinden istifa etti. Yaşadığı yorgunluğun kendisini ve ailesini yıprattığını, pandemi sürecinde hayatını gözden geçirme fırsatı bulduğunu ve böyle bir karar aldığını duyurdu. Yirmi gün önce gazeteciler.com'da Cuma Obuz'a konuşmuştu.
"Yönetici olduktan sonra karşılaştığım saldırıların haddi hesabı yok. Gizli ve kapalı kapılar ardında yapılan saldırılar hep hemcinslerimden geldi. Bu sektörde kadın olmak kadınlar yüzünden çok zor. İnşallah mesaj yerini bulmuştur" diye birilerini iğnelemişti.
Hâliyle ben de “bir hemcinsi ayağını mı kaydırdı?” diye düşündüm.
Kendisine "Gerçekten sebep pandemi mi?" diye sordum.
"Çok yorulmuştum bir süredir. Bana başka teklifler gelince yeni sezon için veda etmek istedim. Ben başladığımda bülten sonuncuydu. Çok iyi bir yere getirdik. Bu dönemde bırakmak daha uygun geldi. En azından kimse başarısız oldu bıraktı diyemez Allah'a şükür. Artık bana katacağı bir şey yoktu oranın çünkü. Ben, konuklu, geçen sene yaptığım “40” tarzı bir program yapmak istiyordum. Biraz dinlenip yeni sezonda bomba gibi döneceğim" dedi. Medya âlemine duyurulur.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar