GÜNDEM

Fatih Selek 'gaf değil' dedi! Önce Portakal ve Halk TV ardından ise Kılıçdaroğlu!

Türkiye yazarı Fatih Selek, Fatih Portakal ve Halk TV'nin 'merkezi ve yerel hükümet' skandalına gülüp geçtiğini fakat Kılıçdaroğlu'nun bu ifadeyi kullanması sonrası işkillendiğini söyledi.

Fatih Selek 'gaf değil' dedi! Önce Portakal ve Halk TV ardından ise Kılıçdaroğlu!

Fatih Portakal, Fox TV ekranlarında "Gerek merkezî hükûmet, gerek yerel hükûmet." ifadeleri nedeni ile günlerce eleştirildi. Ardından Halk TV de benzer skandala imza attı. Türkiye yazarı Fatih Selek de Kılıçdaroğlu'nun online buluşmada bu ifadeyi kullanınca durumdan işkillendiğini söyledi ve bunun tesadüf olmadığını belirtti.

Selek, "Anlaşılıyor ki o çıkışlar gaf değil, ağız ve niyet birliğinin mahsulü.
Ne demek merkezî hükûmet? Türkiye'yi eyaletlere ayırdınız da haberimiz mi yok Kemal Bey!" dedi.

Gaflık saflık
 
Fatih Portakal kısa bir süre önce belediyelerin yardım toplama tartışmalarında "Gerek merkezî hükûmet, gerek yerel hükûmet. Bunda bile siyaset yapıyorlar" diye atarlanmış ve birkaç gün eleştirilmişti. İçimden "Portakal yine zırvalamış. Büyütecek ne var ki?" demiştim.
Ardından Halktv benzer bir skandala imza attı. Belediyelerin kampanya yasağını "Merkezî ve yerel hükûmetin çatışması" olarak verdi. Ona da gülüp geçtim.
Fakat CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu liselilerle online buluşmasında "Merkezî hükûmet ne derse desin, belediye başkanlarımız nerede bir ihtiyaç sahibi varsa yardım yapıyor" ifadesini kullanınca işkillendim, "Bu söylem tesadüf değil" dedim.
Sonra fark ettim ki CHP lideri bu ifadeyi yakın dönemde birkaç defa zikretmiş. Anlaşılıyor ki o çıkışlar gaf değil, ağız ve niyet birliğinin mahsulü.
Ne demek merkezî hükûmet? Türkiye'yi eyaletlere ayırdınız da haberimiz mi yok Kemal Bey!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum