GÜNDEM

Fatih Selek Cemal Enginyurt'un Türklük açıklamalarını köşesine taşıdı

Türkiye Gazetesi yazarı Fatih Selek, Gazeteci Hadi Özışık'ın youtube kanalına konuk olan Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un, 'Türklük Davası' ile ilgili yaptığı açıklamalara bugünkü köşesinde yer verdi.

Fatih Selek Cemal Enginyurt'un Türklük açıklamalarını köşesine taşıdı

Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, geçtiğimiz günlerde Gazeteci Hadi Özışık'ın, youtube kanalına konuk oldu. Enginyurt'un, yaptığı açıklamalar twitterde tt listesine girerken, medyada da geniş yer buldu.

Türkiye Gazetesi yazarı Fatih Selek de bugün kaleme aldığı yazısında Enginyurt'un, ilginç açıklamalar yaptığını ve yanlışlarından, pişmanlıklarından bahsettiğini hatırlatarak Enginyurt'un, şu ifadelerini köşesine taşıdı "Erdoğan'a düşmandım, FETÖ'yü savundum. 15 Temmuz'dan önce Gülen'den daha çok Erdoğan'a düşmanlık besliyordum. Şimdi inanarak destekliyorum. Sayın Cumhurbaşkanı’nı tanıdıkça sevmemenin de yanlışlığının farkına vardım."

Selek, Enginyurt'un, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan sevgisini dile getirdiği bir diğer örneği de şu şekilde köşesine aktardı "Kırgızistan'a gittim. Bişkek'te bir camiye götürdüler. Müthiş. Kim yaptı dedim, Erdoğan dediler. Gururlandım. Türk lafını ağzına almıyor dediğim Erdoğan, Kırgızistan'a cami yapmış. Sonra Manas Kırgız Üniversitesine gittim. Erdoğan devasa yardımlar yapmış. Sonra bir okula gittim. Türk okulu. İstiklal Marşı’nı okudular, ağladım. Ahıska Türkleri köylerine davet ettiler. 'Allah, Erdoğan'dan razı olsun. Yolumuzu, camimizi, çeşmemizi yaptı."

Bütün İslam coğrafyasına dokunan Sultan Abdülhamid'i bir asır 'Kızıl Sultan' diye okutanların torunlarının, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da bir yafta takacağını ifade eden Selek, sözlerine şu şekilde devam etti "Ama emin olunuz sadece İslam dünyası değil, Türk dünyasının da ileride Erdoğan'ın hizmetlerini anlatacağı çok şey olacaktır."

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar