GÜNCEL

Fatih Portakal'dan dikkat çeken açıklama: Komplo mu kurulmak istendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rahmi Turan'ın ortaya attığı “Külliye'ye giden CHP'li" iddiasıyla ilgili açıklamada bulundu. Bu açıklamalar sonrası FOX TV sunucusu Fatih Portakal, Twitter'dan "Şimdi biliyorsa ana muhalefet lideri açıklamalı" çağrısı yaptı.

Fatih Portakal'dan dikkat çeken açıklama: Komplo mu kurulmak istendi!

Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın CHP’li bir siyasetçinin Beştepe'ye giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü iddia etmesi siyaset kulislerini karıştırdı. Fatih Portakal, "bir komplo mu kurulmak istendi sorusu akla geliyor" diye yazdı.

Tartışma yaratan iddia ile ilgili CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı canlı yayında 'Biliyorum kim olduğunu' derken Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, külliyen yalan. Bay Kemal sen genel başkanlığını ortaya koyuyor musun?"  diyerek kesin bir dille iddiaları yalanladı.

"Ana muhalefet lideri Kılıçdaroğlu açıklamalı"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mevkisini ortaya koyarak iddiaları yalanlaması üzerine FOX TV sunucusu Fatih Portakal'dan dikkat çeken değerlendirme ise  geldi.

FatihPortakal, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan saraya CHP’li gitti iddiasıyla ilgili, "Yalan, mevkimi ortaya koyuyorum" dedi. Şimdi biliyorsa ana muhalefet lideri açıklamalı eğer açıklamıyorsa Rahmi Turan’ın bu ismi tartışmasız duyurması gerekir. O da yapmaz ise bir komplo mu kurulmak istendi sorusu akla geliyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar