GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

Fatih Portakal

FOX TV

Fatih Portakal
FOX ana haber bülteni farkındalık yaratan haberciliğiyle son dönemde adından sıkça söz ettiriyor. Bunda Fatih Portakal'ın etkisi azımsanmayacak kadar yüksek. Arkasındaki editöryal desteği ve haber merkezinin üretimini de not etmek gerekiyor.

Anchorman kavramı Türk televizyonlarında şimdiye kadar pek de yerini bulmuş değildi. Ana haber koltuğuna oturan herkes bu payeye otomatik sahip oluyor. Oysa anchorman sözü olan, söz söylemek için de bilgisi bulunan, gündeme hakim, yorumu etki yaratan isim demek. Fatih Portakal Türkiye'deki ana haber koltuğunda oturan anchormanler içinde bu payenin hakkını veren ender isimlerden biri.

Önündeki kağıtları ekrana doğru salmayı bıraksa, ellerini biraz daha az kullansa, vücut dilinden yansıyan agresifliği kontrol etse daha da mükemmel olacak. Bir de şu sağ kolundaki bilekliği çıkarıp, yanlış yere kayan dikkatimizi yüzüne çevirmeyi başarırsa tamamdır.

Sosyal medyayı ana haber bültenine taşıması, cesur yorumları ve ekrana bağlayan enerjisiyle Fatih Portakal günün televizyoncusu oluyor.
ÇOK OKUNANLAR