KAYBETTİ

Fatih Portakal kaybetti!

Cumhurbaşkanlığı seçimini Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması sonrası istifa etmeyen Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterenler arasında bulunan Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu'na karşı "sizinle olmuyor kardeşim" diyerek üslubundan dolayı kaybetti köşemizde yer aldıç

14 ve 28 Mayıs tarihlerinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması ile birlikte CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, çıktığı 13. seçimi de kaybetti. Seçimin ardından birçok kişi Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesini istedi ancak Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamalar ile 'devam' sinyali verdi.

Kılıçdaroğlu'nun istifasını isteyenler arasında birçok gazeteci de bulunuyor anca Fatih Portakal, bu kişiler arasında söylediği sözler ile oldukça dikkat çekti. Fatih Portakal'ın Kılıçdaroğlu'na yönelik "ben değişimden yanayım, Kemal Bey, sizinle olmadı kardeşim, olmuyor!" ifadeleri ile hemen hemen her kesimin tepkisini üzerine topladı.

Fatih Portakal, bir parti Genel Başkanı'na, Cumhurbaşkanı adayına ve özellikle kendinden yaşça büyük olan bir siyasi isme karşı kullandığı bu üsluptan dolayı sitemizin 'kaybetti' köşesinde yer aldı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar