GÜNDEM

Fatih Aydın, Özkök'e 3 Temmuz'u hatırlattı! "Bu utanmaz adamların yaptığı hepimize hakaret"

Çiftlik Bank davasının 2 numaralı sanığı Fatih Aydın'ın Türkiye'ye getirildiğinde Fenerbahçe forması giymesi tepkilere neden olmuştu. Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök de o görüntüyle ilgili bir yazı kaleme aldı.

Fatih Aydın, Özkök'e 3 Temmuz'u hatırlattı! "Bu utanmaz adamların yaptığı hepimize hakaret"

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, Çiftlik Bank davasının sanığı 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın Uruguay'da tutuklu bulunan abisi Fatih Aydın'ın Türkiye'ye geldiğinde üzerinde Fenerbahçe forması olmasıyla ilgili bir yazı yazdı.

Özkök, yazısında o görüntüden rahatsızlığını şu ifadelerle dile getirdi:

"O çubuklu formayı adam kendi mi giydi, yoksa giydirildi mi... Hem ay yıldızlı hem de çubuklu formamız... Hem de biz Fenerbahçeliler için Lefter’in, Can’ın giydiği formamız... Biz Fenerbahçelilerin devletle bir meselesi yoktur. Ama devletin içine yuvalanmış çetelerle hep meselesi vardır.

Başkanımızın bir 3 Temmuz sabahı evinden alınıp götürülmesi ile başlayan kara kumpas, bizim '3 Temmuz'umuzdur... O nedenle ay yıldızlı, çubuklu formayı bu pespaye adamın üzerinde görünce büyük tepki duyduk. 3 Temmuz’u hatırladık.

Nedense aklıma, Hrant Dink’i katleden adamın utanmadan eline Türk bayrağını alıp sırıtarak poz vermesi geldi. O sahneye izin verilmesinin bizde yarattığı utanç duygusunu hâlâ unutmadık. Ne zannediyor bu katiller, bu üçkâğıtçılar... Türk bayrağını gösterince o cinayeti mazur göreceğimizi mi... Çubuklu formayı giyince 'Yahu bu çocuk bizden' deyip bağışlayacağımızı mı... Hepimize asıl hakaret bu işte..."  

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar