TELEVİZYON

Fatih Altaylı'yı çıldırtan soru! "Sen oraya dön ben gidiyorum” diyerek stüdyoyu terk etti

Hande Sarıoğlu'nun moderatörlüğünde Habertürk TV ekranlarında yayınlanan Spor Saati programında sinirler gerildi. Moderatör Hande Sarıoğlu'nun sorduğu soruya çıldıran Fatih Altaylı reklam arası verme tavsiyesini geri çevirdi ve stüdyoyu terk etti.

Habertürk TV’de Spor Saati programında Hande Sarıoğlu ile Fatih Altaylı arasında sert bir tartışma yaşandı. Programda, Trabzonspor Galatasaray karşılaşmasında Ömer Bayram'ın rakibine yaptığı hareket tartışılırken Fatih Altaylı verilen sarı kartın doğru olduğunu ifade etti.

Altaylı'nın yorumunun ardından moderatör Sarıoğlu'nun ''Aynı hareketi Emre Belözoğlu yapsaydı yorumunuz ne olurdu?'' şeklindeki soru Altaylı'yı çok sinirlendirdi.

"BEN AHLAKSIZ BİR ADAM DEĞİLİM"

Sorunun kendisine hakaret olduğunu iddia eden Altaylı "Kim olsa aynı yorumu yaparım. Ben ahlaksız bir adam değilim. Bana yaptığın saygısızlıktır. Siz konuşun, ben gidiyorum." şeklinde tepki verdi.

"SENDEN SAKİNLİK TAVSİYESİ ALACAK DEĞİLİM"

Hande Sarıoğlu’nun “sakin olma” tavsiyesine sinirlenen Altaylı, “Senden sakinlik tavsiyesi alacak değilim” diyerek tepki gösterdi. Sarıoğlu da “Peki diğer tarafa dönüyorum” diyerek stüdyodaki diğer konuklara dönünce Altaylı da “Peki sen oraya dön ben gidiyorum” diyerek stüdyoyu terk etti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar