MEDYA KÖŞESİ

Fatih Altaylı'nın gözünden kaçmadı! 15 Temmuz gecesi Erdoğan'ı hangi kanal görmedi?

Fatih Altaylı, Fox TV ve diğer büyük kanalların hepsinin Erdoğan'ın konuşmasını canlı aktardığını belirtirken, ATV'nin rutin dizi yayınına devam ettiğini aktardı.

Fatih Altaylı'nın gözünden kaçmadı! 15 Temmuz gecesi Erdoğan'ı hangi kanal görmedi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Atatürk Havalimanı'nda 15 Temmuz darbe girişiminin üçüncü yıl dönümünde bir konuşma gerçekleştirdi.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı ise, bugünkü köşesinde konuyla ilgili olarak dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

"AİLEDEN OLUNCA..."

Fatih Altaylı, Fox TV ve diğer büyük kanalların hepsinin Erdoğan'ın konuşmasını canlı aktardığını belirtirken, ATV'nin rutin dizi yayınına devam ettiğini aktardı.

Altaylı, "Herkes Cumhurbaşkanı’nın konuşmasını yayınlarken, dizi yayınlayarak daha yüksek rating ve dolayısı ile daha yüksek reklam geliri elde etmek. Ve hem ratinglerde hem de gelirde rakiplerinin önüne geçmek. Aileden olunca, böyle küçük şımarıklıklar hoşgörülür" dedi.

Öte yandan, Erdoğan'ın konuşması sırasında, ATV'de "Canevim" adlı dizinin yayınlandığı görüldü. Dizi, 20:00'da başlayıp, 00:00'da biterken, daha sonra ise Müge Anlı'nın sunduğu Güven Bana adlı programa yer verildi.

İŞTE FATİH ALTAYLI'NIN YAZISINDAN O BÖLÜM

Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 15 Temmuz çn halkı davet ettğ Atatürk Havalmanı’ndak konuşmasını tüm televzyonlar canlı yayınlarken bunun br stsnası vardı. 2008’den bu yana AK Part’nn resm televzyonu gb algılanan ATV

5 büyük kanalın, Fox TV dahil, dördü Cumhurbaşkanı’nın konuşmasını normal yayınlarını keserek canlı olarak aktarırken, ATV tınmadı bile.

Dizi yayınlamaya devam etti. Bazıları buna çeştl anlamlar yüklemişler.

Bence tek bir neden var. Herkes Cumhurbaşkanı’nın konuşmasını yayınlarken, dizi yayınlayarak daha yüksek rayting ve dolayısı ile daha yüksek reklam gelir elde etmek. Ve hem raytinglerde hem de gelirde rakiplernin önüne geçmek.

Aileden olunca, böyle küçük şımarıklıklar hoşgörülür.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar