MEDYA KÖŞESİ

Fatih Altaylı'nın attığı hava verdiği kulise değdi! Ali Babacan için tarih verdi

Habertürk yazarı Fatih Altaylı Ali Babacan'ın bir program ya da röportajla kamuoyu önüne çıkmaya hazırlandığını duyurdu.

Fatih Altaylı'nın attığı hava verdiği kulise değdi! Ali Babacan için tarih verdi

İki Habertürk yazarı Fatih Altaylı ve Nagehan Alçı'nın özellikle Babacan kulisi yazarken "en doğrusu bende" havalarıyla yazdıklarını daha önce de söylemiştik burdan. 

Fatih Altaylı bugün yine benzer bir yazı yazdı. Havaları bin beşyüz. 
Ama bu kez verdiği kulis bilgisi attığı havaya değdi doğrusu.

Bu kulisleri de paylaşacağız sizinle ama işimiz medya olduğu için önce o kısımla başlayalım. 

Fatih Altaylı yazısında Babacan ve yeni parti ile ilgili kulis yazan diğer yazarlara dokundurmadan geçmemiş. Diyor ki özetle: Medyada Babacan'la ilgili cepheden benden başka doğru kulis veren yok. Bir tek Fehmi Koru var. Onun dışındakiler benim verdiğim bilgilerin ucundan kıyısından çekiştirip yeni habermiş gibi sunuyor. Sonra da "çok önemli kulisler" diye paylaşıyor. Hepsi palavra!

Fatih Altaylı belli ki isim vermeden Nagehan Alçı'yı işaret ediyor.

Resmen "arakçı" demeye getiriyor. Kavgada söylenmez vallahi!

Bakalım bu iki Habertürk yazarı arasındaki "kulis uzmanı"" yarışı nasıl devam edecek? 
Merakla bekliyoruz.
Bir de Nagehan Alçı ters köşe yapıp Fatih Altaylı'dan farklı bir bomba patlatıyormuş!

Olaylar, olaylar...

BABACAN BASININ ÖNÜNE ÇIKACAK

Gelelim Babacan'la ilgili kulise...

Dedik ya Altaylı bu kez ne kadar hava atsa az. Çünkü Ali Babacan'ın bu ayın ortasında basının karşısına çıkacağını yazdı. Henüz bunun ne şekilde olacağı tartışılıyormuş. Demeç vereceği kesinmiş ama!

Ya tarafsız duran bir gazete için bazı gazetecilerin sorularını cevaplandıracakmış ki bu durumda gazete bulmakta bayaa zorlanacaklar!

Ya da bir Youtube kanalında 4 gazetecinin sorularını cevaplandıracakmış. Ki Fatih Altaylı bunun iyi bir yol olduğunu düşünüyor. Biz de Altaylı'nın fikrine katılıyoruz. 

Bir de yazılı demeç vermek varmış ki seçenekler arasında Altaylı bunu asla tasvip etmiyor. Altaylı'ya yine hak verdik. Çünkü artık bu iletişim çağında bu çok demode! 

Altaylı'nın yazısından Ali Babacan'a soru soracak gazeteciler arasında olmaya talip olduğunu anlıyoruz. Çünkü Eylül'ün 15'de Türkiye'de yokum, 20'sinde yapın da ben de olayım demeye getirmiş. 

Bakalım heyecanla bekliyoruz Babacan kimlerle ve ne şekilde kamuoyunun önüne çıkacak. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar