GÜNDEM

Fatih Altaylı'dan ücretsiz otoyol ve köprü tepkisi: Tarihe geçecek!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, "81 ilde sokağa çıkma yasağı varken köprü ve otoyolları ücretsiz olarak halkın hizmetine sunmak iyi bir fikir olarak tarihe geçecek." diye yazdı.

Fatih Altaylı'dan ücretsiz otoyol ve köprü tepkisi: Tarihe geçecek!

Covid-19'la mücadele kapsamında 81 ilde 23-24-25 ve 26 Mayıs'ta uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması başladı. İçişleri Bakanlığının genelgesiyle, 26 Mayıs salı günü saat 00.00'a kadar istisnalar hariç, 81 il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşların sokağa çıkmaları kısıtlandı. Bununla birlikte  23 Mayıs cuma gece 00:00’dan 27 Mayıs çarşamba gece 00:00’a kadar Ramazan Bayramı dolayısıyla Otoyol ve Köprülerden geçiş de ücretsiz oldu.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı da bu duruma tepki gösterdi ve "81 ilde sokağa çıkma yasağı varken köprü ve otoyolları ücretsiz olarak halkın hizmetine sunmak iyi bir fikir olarak tarihe geçecek. " dedi.

Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi Köprüsü’nün ücretsiz olmadığına vurgu yapan yazar, "Yani 3 bin TL sokağa çıkma yasağı cezasını öderseniz ancak emektarları beleş kullanırsınız, ki o da değmez." ifadelerini kullandı.

KULLANMAYIN DEĞMEZ

81 ilde sokağa çıkma yasağı varken köprü ve otoyolları ücretsiz olarak halkın hizmetine sunmak iyi bir fikir olarak tarihe geçecek.
Hani gözü karartıp sokağa çıkmanın cezası neyse öderim pahalı otoyollardan ve köprülerden bedava geçme keyfini sürerim deseniz o da mümkün değil.
Çünkü sokağa çıkılmayan günlerde bedava olacak yol ve köprüler ucuz olanlar.
Yani şöyle beleşe Yavuz Sultan Selim’den geçer, oradan beleşe geçeceğim Osmangazi Köprüsü’ne bağlanır İzmir’e kadar bedavaya gider gelirim diyorsanız yanılıyorsunuz.
O yollar ve o iki köprü bedavaya dahil değil.
Paralı.
Yani 3 bin TL sokağa çıkma yasağı cezasını öderseniz ancak emektarları beleş kullanırsınız, ki o da değmez.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar