GÜNCEL

Fatih Altaylı'dan Sezgin Baran Korkmaz yorumu: Gazete değil gazeteci sahibi olmayı seçmiş

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, kara para aklamak suçundan tutuklama talebiyle aranan SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz'la ilgili bir yazı kaleme aldı. Altaylı, Sezgin Baran Korkmaz için "Gazete sahibi olacağına gazeteci sahibi olmayı yeğlemiş" ifadelerini kullandı.

Fatih Altaylı'dan Sezgin Baran Korkmaz yorumu: Gazete değil gazeteci sahibi olmayı seçmiş

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Veyis Ateş’in kendisinden 10 milyon Euro rüşvet istediği iddiası ve medyadaki ilişkileri ile gündeme gelen ve geçtiğimiz günlerde Avusturya’da ABD’nin talebi ile yakalanan Sezgin Baran Korkmaz hakkında bir yazı kaleme aldı. Altaylı Sezgin Baran Korkmaz için "Gazete sahibi olacağına gazeteci sahibi olmayı yeğlemiş" dedi. 

İşte o yazı... 

Sezgin Baran Korkmaz, medya sahibi olmanın dezavantajlarına maruz kalmadan medya sahibi olmanın güzel bir yolunu bulmuş anlaşılan.

Medya sahibi olmak zor iş, riskli iş.

Bir tarafa yanaşsan karşı tarafın şimşeklerini üzerine çekeceksin.

İktidara yanaşsan hem muhalif kesimlerden tepki göreceksin hem de iktidarın tam ne istediğini bilemediğin anlarda iktidardan.

Üstelik iktidar değiştiği anda hedef haline geleceksin.

Muhalefete yanaşsan iktidar tarafı üzerine bütün gücüyle gelecek. Muhalefet ise destek vermeyecek hatta muhalefetin iç çatışmalarının arasında kalacaksın.

Tarafsız olayım desen, ki doğrusu da bu, hem iktidar hem muhalefet yüklenecek. Kimseye yaranamayacaksın. Herkes saldıracak.

Dahası bizzat çalışanlarınla sorun yaşayacaksın.

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar