GÜNDEM

Fatih Altaylı'dan Pamukkale Üniversitesi eski Rektörü Hüseyin Bağ'a sert sözler

Pamukkale Üniversitesi eski Rektörü Hüseyin Bağ, adaya özel kadro açıp şartlara uyan tek kişi olan eşini de üniversite kadrosuna almak istemişti. YÖK tarafından yapılan açıklamada da Bağ'ın, görevden uzaklaştırıldığı açıklaması yapılmıştı. Habertürk yazarı Fatih Altaylu da eski rektörün yaptıklarını köşesine taşıyıp tepkisini dile getirdi.

Fatih Altaylı'dan Pamukkale Üniversitesi eski Rektörü Hüseyin Bağ'a sert sözler

YÖK, Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğünce 7 Temmuz 2020'de öğretim görevlisi kadrosu için çıkılan ilanda, şartların kişiye özel belirlenerek, Rektör Prof. Dr. Bağ'ın eşini tarif eder şekilde olması nedeniyle rektör hakkında soruşturma başlatmıştı. Başlatılan soruşturmanın sonucunda da Bağ, görevinden uzaklaştırıldı.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı da bugün kaleme aldığı yazısında Prof. Bağ'ın, yaptığı yanlışlıkları, bu tarz bir usulsüzlüğe sebep olan birinin görevden uzaklaştırılmasının kendinde bir umuda vesile olduğunu yazdı.

İşte Fatih Altaylı'nın o yazısı:

Aslına bakarsanız hayretler içerisindeyim.

Uzunca bir müddetten beri ilk kez görevini yakın çevresine menfaat sağlamak maksadıyla kötüye kullanan biri öyle veya böyle cezalandırıldı.

Şaşkınım.

Gerçekten şaşkınım.

Bahsettiğim kişi Pamukkale Üniversitesi Rektörü.

Son yıllarda rektör olan pek çoğu gibi Pamukkale Üniversitesi Rektörü’nün de öyle ahım şahım ve bilimsel kariyeri falan yok.

Bir ara FETÖ’cü kuluçka vazifesi gören Kırıkkale Üniversitesi Kimya Bölümü mezunu.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar