GÜNDEM

Fatih Altaylı'dan Muharrem İnce yorumu: Beştepe'ye çıkan CHP'li iddiası doğru muydu?

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bugünkü köşesinde Muharrem İnce'nin yeni parti girişimini değerlendirdi.

Fatih Altaylı'dan Muharrem İnce yorumu: Beştepe'ye çıkan CHP'li iddiası doğru muydu?

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, Muharrem İnce'nin yeni parti kurma çalışmalarına ilişkin "Beştepe'ye çıkan CHP'li" iddiasını hatırlattı ve "Acaba Atilla haklı mıydı?" diye sordu:

İKTİDAR MEDYASI DESTEKLER

Muharrem İnce’nin bu siyasi girişiminin arkasındaki siyasi finansörler kimler Orasını şimdilik bilmiyoruz. Medya desteği konusunda sıkıntısı olmayacağı da aşikar. Hükümet yanlısı medya şimdiden davul zurna destekliyor. Bu destek her daim sürer. Üstelik o medyanın işine de yarar İnce. “Bakın biz muhalefete de yer açıyoruz” derler göğüslerini gere gere. O kanal senin bu kanal benim gezer durur...

Galiba gazeteci Talat Atilla’nın günahını almışlar. Bugün düşününce “Adam doğru söylüyordu galiba” diyesi geliyor insanın...

BEŞTEPE'YE ÇIKAN CHP'Lİ İNCE MİYDİ?

Hatırlatayım. Rahmi Turan “CHP’den önemli bir isim Beştepe’de Cumhurbaşkanı ile görüştü” diye yazmıştı. Millet üzerine çullanınca da Turan, Beştepe’ye çıkan CHP’linin Muharrem İnce olduğunu, bunu da kendisine Talat Atilla’nın söylediğini açıklamıştı.

Talat Atilla kaynaklarım çok doğru ve sağlam dese de kimse inanamamıştı kendisine. Acaba bugün bu iddiayı daha inanılır bulan var mı içinizde!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar