GÜNCEL

Fatih Altaylı'dan 'Kurtuluş Savaşı' yorumu! '‘Madem savaştayız, söyleyin işgalciler kim?'

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomide yaşanan gelişmeler açıklamalara bugünkü yazısında eleştirilerde bulundu.

Fatih Altaylı'dan 'Kurtuluş Savaşı' yorumu! '‘Madem savaştayız, söyleyin işgalciler kim?'

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bugünkü yazısında AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonomik kriz, Dolar/TL kurunun rekor üstüne rekor kırması ve enflasyondaki durdurulamayan artış gündemde yerini korurken yaptığı "Bu ekonomik kurtuluş savaşından da milletimizi zaferle çıkaracağız" açıklamayı eleştirdi.

“Ülke ekonomisinin içinde bulunduğu vaziyete uygun gördükleri kavram bu” diyen Altaylı, “Bir kurtuluş savaşı olması için, esir düşmüş olmak, işgal edilmiş olmak gerekiyor. İyi de bu işgal ve esaret ne zaman gerçekleşti! Ve biz nasıl oldu da farkında olmadık” ifadelerini kullandı.

“Arada iktidar falan da değişmedi ki yanlış ellere düştük işgale uğradık diyelim. Bu kadar tecrübeli, bilgili, donanımlı bir iktidar döneminde bu işgal, bu esaret. Akıl alır gibi değil” diyen Fatih Altaylı, sözlerini şöyle noktaladı: “Ama anlıyoruz ki, olmuş bir kere. Madem bir kurtuluş savaşı veriyoruz, söyleyin bize işgalciler kim, öğrenelim. İşin kötüsü elimizde bir rahip falan da kalmadı ki, takas edip vakit kazanalım.”

Yazının tamamını okumak için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 5 yorum