MEDYA KÖŞESİ

Fatih Altaylı'dan Karabulut ailesine tepki! "Cem Garipoğlu bu ailenin bir sonucu imiş"

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, bugünkü yazısında Münevver Karabulut'un öldürüldüğü koltukla poz veren Karabulut ailesine ateş püskürdü.

Fatih Altaylı'dan Karabulut ailesine tepki! "Cem Garipoğlu bu ailenin bir sonucu imiş"

Lise öğrencisi Münevver Karabulut'un Cem Karabulut tarafından 3 Mart 2009'da vahşice katledilişi tüm Türkiye'de derin bir üzüntüye neden olmuştu. Vahşi cinayet 12 yıl sonra yeniden gündeme geldi. Karabulut'u öldüren Cem Garipoğlu'nun ailesinin sosyal medyada yaptığı paylaşım tepkilere neden oldu. Ailenin poz verdiği fotoğraf karesinde, Karabulut'un öldürüldüğü odada yer alan koltuğun üzerinde oturması dikkat çekti. Aile, gelen yorumlar üzerine fotoğrafı kaldırmak zorunda kaldı.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı da bu tüyler ürperten paylaşımla ilgili bir yazı kaleme aldı. Altaylı, "Katili Cem Garipoğlu kaçmıştı ve bir türlü bulunamıyordu. Kimsenin de önemsediği yoktu. Zengin çocuk, gariban bir kızı öldürmüştü. Zengin uzun süre saklanacak, sonunda konu unutulacaktı. Ama öyle olmadı. Habertürk gazetesi katil zanlısı Garipoğlu’nun yakalanması için ciddi bir kampanya yürüttü. Cem Garipoğlu da 197 gün sonra yakalandı. Mahkum oldu." diye yazdı.

İşte o yazı:

Habertürk gazetesi 1 Mart 2009 günü yayına başladı.

Münevver Karabulut, 3 Mart 2009 günü testere ile kesilerek, Bahçeşehir’de bir villada öldürüldü, cesedi Etiler’de bir çöp tenekesine atıldı.

Katili Cem Garipoğlu kaçmıştı ve bir türlü bulunamıyordu.

Kimsenin de önemsediği yoktu.

Zengin çocuk, gariban bir kızı öldürmüştü.

Zengin uzun süre saklanacak, sonunda konu unutulacaktı.

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar