MEDYA KÖŞESİ

Fatih Altaylı'dan İmamoğlu'na 'Murat Ongun' uyarısı

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bir uyarıda bulundu.

Fatih Altaylı'dan İmamoğlu'na 'Murat Ongun' uyarısı

Teke Tek Bilim programı yaptığında İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun'un kendisine kızarak şikayetçi olduğunu söyleyen Altaylı, "Şimdi de Ekrem İmamoğlu’na aynı suçlamaları yöneltir mi acaba diye merak ediyorum."dedi.

İBB Başkanı İmamoğlu "Hem Harem'i hem de Esenler'i şehir dışına taşıyacağımız için, hızlıca Esenler Otogarı'nı, şehrin kalbinde, metro ulaşımı olan, aynı zamanda İstanbul'un en yeşil vadilerinden biri olan alanın hızlıca taşınma ve dönüşmesini yapıp, yüksek teknoloji merkezine dönüştüreceğiz. Bazıların belki işine gelmemiş olabilir. 'Birilerine peşkeş mi çekiyor' diyebilirler. Evet, ben bu alanı ve o alanları, akla ve bilime peşkeş çekiyorum'' açıklaması yapmıştı. "Otogar, bilim ve teknoloji üssü olacakmış. Süper. " diyen Habertürk yazarı Fatih Altaylı, İmamoğlu'na bir uyarıda bulundu.

Altaylı, "Murat Bey, ben televizyonda pazar akşamları “Teke Tek Bilim” programı yaptığım için bana çok kızmış ve bana yolladığı bir mail ile benim korkak olduğumu, siyaset konuşmamak için bilime sığındığımı, bunu bir tarafa kaydettiğini ve günü gelince hesabını soracağını söylemişti. 
Şimdi de Ekrem İmamoğlu’na aynı suçlamaları yöneltir mi acaba diye merak ediyorum." ifadelerini kullandı.

BİLİMLE SUÇLANMAK

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kiracısıyla sözleşmesi biten Büyük İstanbul Otogarı için konuştu ve bu otogarın “Akla ve bilime peşkeş çekileceğini” söyledi. 
Son zamanlarda bir siyasetçiden duyduğum en güzel cümlelerden biri. 
Akla ve bilime peşkeş çekmek ne güzel bir peşkeş. 
Otogar, bilim ve teknoloji üssü olacakmış. 
Süper. 
Ancak Başkan İmamoğlu’nu uyarmak isterim. 
Danışmanlarından Murat Ongun bu fikrine katılmayabilir ve kendisini itham edebilir. 
Çünkü Murat Bey, ben televizyonda pazar akşamları “Teke Tek Bilim” programı yaptığım için bana çok kızmış ve bana yolladığı bir mail ile benim korkak olduğumu, siyaset konuşmamak için bilime sığındığımı, bunu bir tarafa kaydettiğini ve günü gelince hesabını soracağını söylemişti. 
Şimdi de Ekrem İmamoğlu’na aynı suçlamaları yöneltir mi acaba diye merak ediyorum.

NOT: Ongun’un bu tehditleri üzerine ben de kendisine yanıt vermiştim ve o da bu mailimi de kamuoyuna açıklamış ve benden şikayetçi olmuştu. Kendisine hakaretten mahkum oldum.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar