GÜNDEM

Fatih Altaylı’dan Feyzioğlu’na Çoklu Baro göndermesi

Çoklu Baro Düzenlemesi’ne toplumun farklı kesimlerinden açıklamalar gelmeye devam ederken; Habertürk yazarı Fatih Altaylı da Feyzioğlu’na kimsenin kulak vermediğini köşesine taşıdı.

Fatih Altaylı’dan Feyzioğlu’na Çoklu Baro göndermesi

Çoklu Baro tartışmaları devam ediyor. Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bugünkü köşesinde Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’nun çoklu baroya karşı olduğunu dile getirdiğini hatırlatarak sözlerine şu şekilde devam etti "En azından bu konuda kendisini başkan seçen barolarla aynı fikirde. Ve diyor ki: “Ben bu yanlıştan dönülmesini siyaset ile iyi geçinerek, diyalog kurarak sağlamak istiyordum. Diğer barolar ise diyalogdan yana değildi.” 

Feyzioğlu’nun diyalog dediğinin aslında monolog olduğunu ifade eden Altaylı, "Kendi söylemiş, kendi dinlemiş. Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Feyzioğlu’na pek kulak vermemiş. Ama o hâlâ diyalogdan yana.”Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Feyzioğlu’na pek kulak vermemiş.” dedi.

İşte Fatih Altaylı'nın o yazısı:

Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu diyor ki: “Ben de çoklu baroya karşıyım. Türk adaletinin başına gelebilecek en büyük felaketlerden biridir.” 
En azından bu konuda kendisini başkan seçen barolarla aynı fikirde. 
Ve diyor ki: “Ben bu yanlıştan dönülmesini siyaset ile iyi geçinerek, diyalog kurarak sağlamak istiyordum. Diğer barolar ise diyalogdan yana değildi.” 
Ancak görüldüğü kadarıyla diyalog dediği şeyden pek fayda sağlayamamış. 
Diyalog dediği aslında monologmuş. 
Kendi söylemiş, kendi dinlemiş. 
Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Feyzioğlu’na pek kulak vermemiş. 
Ama o hâlâ diyalogdan yana. 
Ve neredeyse tüm baro başkanları kendisine karşı tepkili. 

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar