GÜNDEM

Fatih Altaylı'dan Fatih Portakal'a: Bize söylemediğin ya da söyleyemediğin bir şey mi var?

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Fatih Portakal'ın istifa gerekçesinde çok yorulduğunu ifade ettiği halde sosyal medya hesaplarından hayatını sergilemeye devam etmesine "Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?" diye sordu.

Fatih Altaylı'dan Fatih Portakal'a: Bize söylemediğin ya da söyleyemediğin bir şey mi var?

FOX Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal'ın, ani bir kararla istifa edip, emekliye ayrılmasının ardından açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı da bugünkü köşesinde Portakal'a yer verdi.

Altaylı, Portakal'ın, çok yorulduğunu, omuzlarındaki yükü taşıyamadığını, domates biber patlıcan ekip tarım yapacağını söyleyerek FOX'tan ayrıldığını hatırlatıp sözlerine şu şekilde devam etti "Yorulan, bu işten vazgeçip, low profile yani göz önünden uzak bir hayat sürmeyi seçen birine elbette saygı duyulur. Kendisini izleyip, güvenenlerde yarattığı hayal kırıklığı için kızılsa bile sonuçta saygı duyulur." 

Altaylı, artık düşük profilli olmak için işini bırakın birinin, işini bıraktığının ertesi günü milyonlarca takipçili sosyal medya hesaplarından hala hayatını sergilemeye, hala birilerine mesaj vermeye çalışıp çalışmayacağını sorgulayarak "Çalışmaz. Çalışırsa 'Kardeş bu ne perhiz bu ne lahana turşusu' denir. Hiç tanışmadığım adaşım, gerçekten bu ne lahana turşusu. Bize söylemediğin ya da söyleyemediğin bir şey mi var!" şeklinde konuştu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar