GÜNCEL

Fatih Altaylı'dan Diken'e çok sert eleştiri: Kim bu terbiyesizler!

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile yaptığı programda bir internet sitesinin haberi kullanıp, Altaylı'nın adını geçirmemesine dahası kanalın isminden bile bahsedilmemesine ateş püskürdü. Altaylı, 'Ona buna etik dersi verirler, Etiğin E’sinden haberleri yok belli ki!' diyerek sitem etti.

Fatih Altaylı'dan Diken'e çok sert eleştiri: Kim bu terbiyesizler!

 Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile yaptığı programın birçok yere haber olduğunu, fakat 'Diken' isimli bir internet sitesinin haberi kullanıp, Altaylı'nın adını geçirmemesine dahası kanalın isminden bile bahsetmemesine ateş püskürdü. Altaylı, 'Ona buna etik dersi verirler, Etiğin E’sinden haberleri yok belli ki! “Kim bu terbiyesizler” diye sordum diyerek sitem etti. 

İşte o yazı... 

Bu hafta başında Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu konuk edip, kendisi ile ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ve Başbakanlığı dönemi ile ilgili suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarını sordum.

Ertesi gün Davutoğlu’nun söyledikleri pek çok yerde küçüklü, büyüklü haber oldu.

Ancak bir internet haber sitesi emeğe büyük bir saygısızlık yaptı.

Benim Davutoğlu ile yaptığım sohbeti satır satır haber yaparken ne benden ne programın adından ne de yayınlayan televizyon kanalından tek satır bahsetmedi.

Sanki Davutoğlu kendi kendine bir meydanda konuşmuş gibi davrandı.

Hadi benden ve programdan hazzetmiyorsunuz.

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar