MEDYA KÖŞESİ

Fatih Altaylı'dan bomba Ahmet Kural yorumu!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, dün görülen Sıla-Ahmet Kural davasını köşesine taşıdı. Altaylı, Ahmet Kural'ın "inançlarıma saygısızlık etti" sözleri üzerine bakın neler dedi?

Fatih Altaylı'dan bomba Ahmet Kural yorumu!

Sıla ve Ahmet Kural arasındaki davanın ilk duruşması dün görüldü. Tüm gözler bu iki isme çevrildi, ifadeleri ve açıklamaları her yerde haber oldu.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı da bu haberlere şöyle bir bakında Ahmet Kural'ın Sıla ile ilgili "inancıma saygısızlık etti" sözleri dikkatini çekmiş. 

Ahmet Kural'ın bu sözleri için "İnanç artık her türlü suçun üzerini örten bir örtü olarak algılanıyor herhalde. Ahmet Kural’ın olay sırasında aşırı alkollü olduğunu söylemesi ve yakın geçmişinde bir uyuşturucu sabıkası olması  bu kardeşimizin kendi inançlarına kendisinin de pek saygısı olmadığını gösterse de çok önemli değil" yorumu yapan Fatih Altaylı konuyu kinayeli bir şekilde kapatmış. 

Altaylı, Kural'ın inanç üzerinden yaptığı savunmaya umre göndermesi yaparak "Hemen değil ama 3. celse öncesi yapılacak bir umre ve bunun sosyal medyadan paylaşılması davanın seyrine önemli katkıda bulunacaktır demister herhalde Kural’ın avukatları…" ifadelerini kullandı. 

İŞTE ALTAYLI'NIN YAZISININ İLGİLİ BÖLÜMÜ

Sıla Gençoğlu ile Ahmet Kural arasındaki davanın ilk celsesi ile ilgili haberlere şöyle bir baktım.

İlginç geldi.

Ahmet Kural, Sıla’yı dövme gerekçesi olarak “İnançlarına saygısızlığı” göstermiş.

İnanç artık her türlü suçun üzerini örten bir örtü olarak algılanıyor herhalde.

Ahmet Kural’ın olay sırasında aşırı alkollü olduğunu söylemesi ve yakın geçmişinde bir uyuşturucu sabıkası olması  bu kardeşimizin kendi inançlarına kendisinin de pek saygısı olmadığını gösterse de çok önemli değil.

Hemen değil ama 3. celse öncesi yapılacak bir umre ve bunun sosyal medyadan paylaşılması davanın seyrine önemli katkıda bulunacaktır demister herhalde Kural’ın avukatları…

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar