GÜNCEL

Fatih Altaylı'dan 'bırak neden yazıyorsun' diyenlere mektuplu cevap

Sık sık küfüre, hakarete, haksız eleştirilere maruz kaldığını söyleyen Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bunca şeye rağmen 'neden yazıyorsun' diyenlere okuyucusundan gelen bir mektupla cevap verdi.

Fatih Altaylı'dan 'bırak neden yazıyorsun' diyenlere mektuplu cevap

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, çevresinden kendisine doğruları yazmak için uğraşacağına 'bırak' diyenlerin olduğunu söyledi. Yazmaya devam etmesinin nedeninin 'gençler' olduğunu belirten Altaylı, 'Borcumun farkındayım' dedi ve onlara şu sözlele yanıt verdi:

 Her gün binlerce küfüre karşın bazen bir bazen iki bazen üç bu tür mektup geliyor, özellikle genç kardeşlerimden.İşte bu yüzden yazmaya devam ediyorum.

Gençler

Bazen yakın dostlar, arkadaşlar “Yahu ne uğraşıyorsun bu kadar. Doğruları yazacağım diye uğraşıyorsun.

Kimsenin adamı olmadığın için dert bir yandan hakaret işitiyorsun. Değer mi, bırak” falan diyorlar.

Doğru.

Sık sık hakarete, küfürlere, haksız eleştirilere maruz kalıyorum.

Bunu hepiniz görüyorsunuz.

Ama sizlerin görmediği bazı şeyleri de ben görüyorum.

Mesela mı?

Mesela şu mektup

“Merhaba Fatih Abi, Abi diyerek biraz samimi başladım ama neredeyse 4 yıldır sabah elimi yüzümü yıkadıktan sonra ilk iş sizin köşenizi kontrol ediyorum. Teke Tek Özel ve Teke Tek programlarınızın 2009'dan günümüze kadar neredeyse tamamını izledim. Bu yüzden vicâhen teşerrüf etmiş kadar yakın hissediyorum ve sizin de gereksiz resmiyetten hazzetmediğinizi düşündüğüm için böyle başladım.

Abi yaptığınız işin ne kadar önemli olduğunu size anlatmak benim haddim değil ama beni 4 yılda ne kadar olumlu etkilediğinizi ya da en azından size ne kadar müteşekkir olduğumu bilseniz mesleki hazzınız eminim bir kat daha artar. Bunu söylememin sebebi sadece kendi değişimim değil sizin eğitime verdiğiniz önemi biliyorum ve benim gibi binlerce gencin ufkunu açıyorsunuz. Umuyorum ki sizden etkilenen biz gençler ileride bu ülkeye faydalı olacağız. Sizin programlarınızla ve yazılarınızla üniversitede haşır neşir olmam en büyük pişmanlıklarımdan biri keşke daha önce tanışsaydım.Sizi ve yaptıklarınızı takdir edecek seviyede değilim ama size yaptıklarınız için minnettarım. Size teşekkür eder sevdiklerinizle güzel bir hayat geçirmenizi dilerim.

Saygılarımla.

H.F.T”

Her gün binlerce küfüre karşın bazen bir bazen iki bazen üç bu tür mektup geliyor, özellikle genç kardeşlerimden.

İşte bu yüzden yazmaya devam ediyorum.

Çünkü o gençlere çok borcumuz var.

Ben en azından bu borcumun farkındayım!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar