GÜNDEM

Fatih Altaylı'dan bin 500 kişilik düğün yapan milletvekiline tepki

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, koronavirüs tehdidi nedeniyle düğünlerin iptal edildiği ortamda bin 500 kişilik düğün yapan milletvekiline tepki gösterdi.

Fatih Altaylı'dan bin 500 kişilik düğün yapan milletvekiline tepki

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, her fırsatta uyarıyor. Tedbir kararları alınıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan neredeyse her konuşmasında tedbiri elden bırakmamayı hatırlatıyor. Fakat ihmaller bitmiyor. 

Son olarak bin 500 kişilik düğün yapan AK Partili milletvekili, ciddi tepki topladı. 

Habertürk yazarı Fatih Altaylı da o milletvekiline bugünkü köşe yazısı ile tepki gösterdi. 

İşte o yazı:

Dünden beri herkeste haklı bir kızgınlık. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, oğluna 1500 kişilik bir düğün yapıyor. Bir yanda neredeyse yalvaran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca “Çok dikkatli olalım, sosyal mesafeye mutlaka riayet edelim, düğünlerde kalabalık olmayalım, maskesiz dolaşmayalım.”

Diğer yanda benzer çağrıları tekrarlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan. Onların tam ortasında 1500 kişi ile düğün yapan bir milletvekili. Sıradan vatandaşa haklı olarak yasaklanan, süresi 1 saatle sınırlanan, davetli sayısı limitlenen nikahlar. Diğer yanda 1500 kişi ile yaptığı düğüne, bir başka AK Parti milletvekilini şahit yapan milletvekili. Bana sorarsanız burada kızacak bir durum yok.

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar