GÜNDEM

Fatih Altaylı'dan Beyaz TV'ye ilginç gönderme

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Mars ile ilgili araştırması bulunan bir genç takipçisinin mektubunu "Türkiye Beyaz TV sunucularından ibaret değil" başlığı ile yayınladı.

Fatih Altaylı'dan Beyaz TV'ye ilginç gönderme

Geçtiğimiz günlerde Mars ile ilgili sorulan bir soruya çok sert cevap veren Fatih Altaylı, bu kez köşesinden Mars ile ilgili araştırmalar yapan bir gencin mektubunu paylaştı. 

Bu tür çalışmaların olmasının dahi umut verici olduğunu söyleyen Altaylı, "Türkiye Beyaz TV sunucularından ibaret değil" başlığını kullandı. 

İşte o yazı:

Sevgili okurlar, eğer Türkiye ve Dünya ile ilgili biri iseniz, haberleri izliyor, internette dolaşıp olan biteni okuyorsanız, sosyal medyaya arada sırada da olsa bakıp gündemleri ile ilgileniyorsanız, Sağlık Bakanı’nın doktor Celal Şengör’ü görevden almasını isteyen alimlere rastlıyorsanız, cehalete, ırkçılığa, hayvan sevgisizliğine, inançların siyasete alet edilmesine, kadınlara, çocuklara ve bilumum canlıya ve cansıza karşı uygulanan şiddeti görüyorsanız, Dünya’da giderek düşen siyasetçi kalitesini fark ediyorsanız, artan kötülüğün ayırdında iseniz; doğal olarak sizin de pek çoğumuz gibi umutsuz olduğunuzu, karamsar olduğunuzu tahmin edebiliyorum. Olmayın. Neden mi? Aşağıdaki mektubu okuyun ve olmayın. Bana bunu yazan bir Türk genci.

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar