POLEMİK

Fatih Altaylı'dan Barış Yarkadaş'a cevap: Adımı kullanmayın!

Fatih Altaylı, Barış Yarkadaş'ın "Fatih Altaylı’ya da Sevilay Yılman’a da konuşma yasağı koydular" açıklamasına, ''Adımı kullanmayın'' diyerek cevap verdi.

Fatih Altaylı'dan Barış Yarkadaş'a cevap: Adımı kullanmayın!

Gazeteci Fatih Altaylı, Barış Yarkadaş'ın ''Fatih Altaylı’ya da Sevilay Yılman’a da konuşma yasağı koydular" açıklamasına sosyla medya üzerinden cevap verdi. Yarkadaş, TV100 ekranlarında yayınlanan 'Sağlı Sollu' programında ''Fatih Altaylı’ya da Sevilay Yılman’a da konuşma yasağı koydular. Salı günü biz KRT’ye çağırdık, önce ‘geleceğim’ dedi, sonra ‘grup çıkmayacaksın dedi’ şeklinde konuştu. Şaban Sevinç’in Bizim TV’sine çıkacaktı, onu da engelledi. Sen eğer bu 10 milyon Euro'yu kimin için istediğini sormuyorsan Veyis Ateş’in savunmasını isteyip bu işin içinden sıyrılamazsın. Niye korkuyorsun sen? 10 milyon isteyen ahlaksız, namussuz, şerefsiz kim ya da kimlerse bunun açığa çıkartılması lazım." 

Fatih Altaylı, bu açıklamalar üzerine Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımla, "Barış Yarkadaş kardeşim. Bir ithamda bulunacaksan isimle bulun. Ortaya laf atma. Ayıptır. Yayına çıkma sözü verip de çıkmayan kim ise adıyla sanıyla belirt. Ne sana ne de başka birine programa çıkarım deyip de iptal etmedim. Adımı her kullanmayın" şeklinde açıklamada bulundu. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar