GÜNCEL

Fatih Altaylı'dan Ali Koç'a: ''Hakkını ara ama bir kere de özeleştirini yap!

Galatasaray- Fenerbahçe derbisinin ardından ünlü gazeteci Fatih Altaylı Bloomberg TV'ye konuştu. Altaylı, Ali Koç'a ''Hakkını ara ama bir kere de özeleştirini yap. Bu kadar para, transfer. Niye olmuyor?'' diyerek yüklendi.

Fatih Altaylı'dan Ali Koç'a: ''Hakkını ara ama bir kere de özeleştirini yap!

 Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için Bloomberg TV''ye konuşan Fatih Altaylı, ''Fenerbahçe ustaca gündem değiştiriyor. Hakkını ara ama bir kere de özeleştirini yap. Bu kadar para, transfer. Niye olmuyor? de. Ali bey verilmeyen gol diyor. Gole gelene kadar Galatasaray'ın penaltısı verilmedi." ifadelerini kullandı.

"Erol Bulut tampon niyetine kullanılıyor"

''Erol Bulut tampon niyetine kullanılıyor'' diyen Altaylı, ''Fenerbahçe yönetimi akıllı bir iletişim yöntemiyle tartışmayı başka bir naklettirdi. Mesut Özil'in imza töreninde sahnede kim yoktu? Erol Bulut. Herkes vardı. Teknik Direktör dışında herkes vardı. Maç kaybedildiğinde kim yoktu? Ali Koç çıktı ama o kadar. Erol Bulut vardı. Emre Belözoğlu yoktu. Erol Bulut tampon niyetine kullanılıyor. Kazanılsaydı Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'nu daha fazla ortalıkta görürdük.'' ifadelerini kullandı.

''Galatasaray'ın bana göre 2, tartışmasız ise verilmeyen 1 penaltısı"

Galatasaray'ın da penaltısının verilmediğini iddia eden Altaylı, şu ifadeleri kullandı; ''Galatasaray'ın bana göre 2, tartışmasız ise verilmeyen 1 penaltısı. Onlarda VAR'a gidilmedi. Ondan sonra Ali bey diyor ki, ofsayt pozisyonunda VAR'a gidilmedi diyor. VAR'da çizgi çiziliyor. Ofsayt veya değil diyor. Mesele gündem değiştirmek. Hakem belki de farkı önledi. Penaltıyı verse başka yere gidecek maç. 

"Fenerbahçe ustaca gündem değiştiriyor"

Ali Koç'u hedef tahtasına koyan Altaylı, ''Fenerbahçe ustaca gündem değiştiriyor. Haklarını ara. Tamam. Ancak ben bu kadar para harcadım. Her şeyi yaptım. Niye olmadı diye kendi kendine özeleştirisini en azından içeride yap. Ben her şeyi doğru yapıyorum ve her zaman haklıyım insanları doğruya götürmez.'' şeklinde konuştu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar