GÜNDEM

Fatih Altaylı'dan Ahmet Hakan'a Abdullah Gül göndermesi

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın Abdullah Gül ile dalga geçmesini eleştirdi.

Fatih Altaylı'dan Ahmet Hakan'a Abdullah Gül göndermesi

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, dğnkü köşesinde Abdullah Gül'ün 30 Ağustos'a ilişkin kutlama mesajını eleştirerek, "Adeta ‘millet ittifakı’nın cumhurbaşkanlığı aday adaylığı için başvuru dilekçesi gibi" dedi.

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı'dan bu yoruma tepki geldi. Altaylı, isim vermeden yaptığı eleştirisinde Abdullah Gül'ün 60 yaşından sonra, Ahmet Hakan'ın ise 50 yaşından sonra "Atatürk'ün kıymetini anladığını" söyleyerek "10 yıl için birbirinizi kırmayın" dedi:

"Bir yazar arkadaşımız, Abdullah Gül’ün uzun yıllardan sonra 30 Ağustos’u kutlamayı hatırlamasına takılmış. Gül’le epey bir dalga geçmiş... İlk bakışta yazar haklı gibi görünse de bana göre Abdullah Gül’ün de artık Atatürk’ün değerini anlamış olması önemli bir gelişme. Ve öğrenmenin yaşı yok. Yeter ki samimi olsun....

Gül’le alay eden yazar, Atatürk’ün kıymetini 50 yaşından sonra anladı.(Anladıysa) Yazarın alay ettiği Abdullah Gül de 60’ından sonra... 10 yıl için birbirinizi kırmayın. Sonuçta aynı siyasi soydan geliyorsunuz!"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum