POLEMİK

Fatih Altaylı'dan Abdulkadir Selvi ve İsmet Berkan'a sert tepki: Başından sonuna palavra... Kabataş yalancısı!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu'na ilişkin son analizi nedeniyle Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'ye; OLAY TV ile ilgili "Cavit Çağlar önce sattım dedi, sonra satmadım dedi" haberi nedeniyle İsmet Berkan'a sert tepki gösterdi.

Fatih Altaylı'dan Abdulkadir Selvi ve İsmet Berkan'a sert tepki: Başından sonuna palavra... Kabataş yalancısı!

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'ye son analizi nedeniyle çok sert tepki gösterdi. Altaylı, "iktidarı destekleyen medyanın saltanat kayığında 'Mikser' ya da 'Blender' fonksiyonlu yazarlardan" dediği Selvi'nin önceki gün yaptığı "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Cumhurbaşkanı adayı yapmayı düşünmüyormuş. Çünkü Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı adayı olursa CHP Genel Başkanı da olurmuş, bu da Kemal Kılıçdaroğlu’nun işine gelmiyormuş" analizi için "Başından sonuna palavra kokan bir analiz" dedi:

ABDULKADİR SELVİ'YE SERT TEPKİ

"Yahu, Cumhurbaşkanlığı seçimine 3 sene var. 3 koca sene. 1095 gün. 26 bin 280 saat. Siyasette 1 günün bile çok uzun zaman sayıldığı bir ülkede yaşadığımız aşikarken... O güne Kılıçdaroğlu hala genel başkan mı olur bilinmezken... Ekrem İmamoğlu’nun bugünkü popülaritesini o gün hala koruyup koruyamadığı ya da arttırıp arttıramadığı şimdiden hesaplanamazken... CHP’nin bugün konuşacağı çok daha acil dertleri, sorunları ve İnce işleri varken... Yok sırf muhalefeti karıştırarak iktidara yaranalım düşüncesi ile kaleme alındıysa yaltaklanılan iktidarı bile kahkahadan kıracak düzeyde bir komedidir... Okuru salak yerine koymaya ise hiç girmiyorum. Çünkü zaten ortada okur mokur da pek yok... Hele hele ciddiye alır hiç yok."

İSMET BERKAN'A OLAY TV TEPKİSİ: KABATAŞ YALANCISI

Altaylı, Ekrem İmamoğlu'nun kendine yakın bir iş adamına satın aldırdığı iddialarıyla gündeme gelen OLAY TV konusunda yapılan haberlere de tepkiliydi.

İsmet Berkan ve ekibinin online olarak abonelerine gönderdiği 24 Ağustos 2020 tarihli 'Gündem' bülteninde; Berkan imzalı "Cavit Çağlar'ın hepimize bir büyük sürprizi var" başlıklı yazıda OLAY TV'yi İmamoğlu adına Hüseyin Kalkan adlı Trabzonlu bir iş adamının satın aldığı iddia edildi. Cavit Çağlar'ın Berkan'ı 7 eylül'de telefonla aradığı ve Berkan'a “İsmetçiğim, ben sattım dedim ama aslında satmadım. Televizyon benim. Nuri Çolakoğlu ile birlikte yepyeni bir hâlde yayına sokacağım” dediği belirtildi.

Fatih Altaylı, Berkan'a çok sert tepki gösterdi:

Sonra Kabataş yalancılarından biri “Cavit Çağlar ile konuştum” diye devreye girdi. Cavit Çağlar kendisine “Evet sattım Olay TV’yi” demişti. Aradan bir süre geçti. Kabataş yalancısı bu kez kendi haberini yalanladı: “Cavit Çağlar’la bir daha konuştum. Meğerse satmamış. Beni kandırmış. Olay TV hala Cavit Çağlar’ın” diye yazdı. Haydaaaa! Tam bir kafa karışıklığı.

"ÇAĞLAR VARSA NEVŞİN YOKTUR! İKİSİ DE VARSA BU İŞTE BİR İŞ VAR"

Daha önce Kabataş konusunda nasıl kandırıldıysa, bu kez de Olay TV konusunda kandırılmıştı. Belli ki kandırılmak kendisinde bir hobi haline gelmişti ama en azından bu sefer kandıranın kimliği belliydi. Cavit Abisi şaka yapmıştı kendisine. Ama Cavit Bey’i 30 yıldır tanıyan, muhabbeti olan biri olarak muhalif bir televizyon kurma ihtimalini sıfırın altında görüyorum. Orada Çağlar varsa Nevşin Mengü olmaz, Nevşin Nengü varsa Çağlar olmaz! İkisi de varsa bu işte bir iş vardır!

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum