TV HABER

Fatih Altaylı: Zaten üç kuruş maaş veriyorlar!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Habertürk TV'nin canlı yayınında maaşının azlığından yakındı: Zaten üç kuruş maaş veriyorlar...

Habertürk gazetesi yazarı ve Habertürk TV programcısı Fatih Altaylı, Habertürk canlı yayınında maaşından şikayet etti ve "Zaten üç kuruş maaş veriyorlar" dedi.

ABD Başkanlık seçiminden ilk sonuçlar gelmeye başladıktan sonra gece Habertürk canlı yayınında, Habertürk gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Selçuk Küpeli'ye "yarın Habertürk nasıl bir manşetle çıkacak" diye soruldu.

Selçuk Küpeli konuurken araya giren Fatih Altaylı, "Trump kazanırsa Hürriyet gazetesi 'Ortağımız kazandı' diye bir manşet atabilir" espirisi yaptı. 

Habertürk sunucusunun sosyal medya üzerinden başlattıkları ankete katılmaları için seyircilere çağrı yapması üzerine de Fatih Altaylı, "Ankate katılanlara birşey veriyor muyuz" diye sordu.

Sunucunun "Bilmiyorum ne vereceğiz, reji söylesin" sözleri üzerine Fatih Altaylı, "Birşeyler versek katılım daha fazla olur" dedi.

Bunun üzerine sunucu Fatih Altaylı'ya "Reji 'belki Fatih Altaylı yemek ısmarlayabilir' diyor. Siz söylediniz sizin üzerinize kaldı ihale" dedi.

İşte ondan sonra Fatih Altaylı bombayı patlattı:

"O kadar adama nasıl yemek ısmarlayayım? 3 kuruş maaş veriyorlar zaten Yayın Yönetmeni de buradayken şikayet edeyim" deyince stüdyodakiler kahkahayı bastı.

Bunun üzerine devreye giren Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Selçuk Küpeli, "Trumpla belki bu düzen yıkılır" diye espri yaptı. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar