MEDYA KÖŞESİ

Fatih Altaylı ve Nagehan Alçı Babacan kulisiyde pişti oldu!

Habertürk yazarları Nagehan Alçı ve Fatih Altaylı'nın Ali Babacan kulisleri adeta bir yarışa döndü! İkisi de "en doğru bilgi bende" diyerek birbirine laf sokuyor ama skoru biz açıklayalım...

Fatih Altaylı ve Nagehan Alçı Babacan kulisiyde pişti oldu!

Ali Babacan ve Davutoğlu iki farklı parti kuracaklarmış haberleri düştüğünden beri Habertürk yazarları Nagehan Alçı ve Fatih Altaylı arasında kıyasıya bir kulis yarışı var. 

İkisi de benzer bir üslupla diğerini kendi kulislerini kullanmak ve geriden gelmekle ama buna rağmen "uzman kulisci" havalarında olmakla itham ediyor. 

Gazeteciler.com olarak başından beri bu kulis yarıştırma işini keyifle takip ediyoruz. 

Açık söyleyelim durum iyice kızışmış vaziyette. 

Dün Fatih Altaylı'nın "Ali Babacan'ın sessizliğini bozacağını duyurması ve tarih vermesi"nin attığı havalara değen bir kulis bir bilgisi olduğunu yazmıştık. Ve bakalım "Nagehan Alçı'dan nasıl bir salvo gelecek?" diye de sormuştuk.

Bugün Nagehan Alçı'dan beklediğimiz kulis hamlesi geldi ama Fatih Altaylı'nın yazısı Alçı'yı biraz boşa düşürdü.

Neden mi?

 "Ali Babacan ekibinde ilk çatlak" diyerek anlattığı Hüseyin Çelik'in gidişattan rahatsızlığını Fatih Altaylı da yazmış da ondan. 

Yani bir nevi pişti olmuşlar!

FATİH ALTAYLI BİR ADIM ÖNDE

"Bir nevi" diyorum çünkü Fatih Altaylı, Nagehan Alçı'nın bir adım önüne geçerek Ali Babacan'ın sağ kolu olan ve bundan sonra sık sık duyacağımızı söylediği bir ismi açıkladı: Birol Aydemir.

Üzgünüm sevgili Nagehan Alçı! 


Bu kulis bilgisini almak için çalmadığın kapı, aramadığın telefon kalmamış, tüm duvarları aşındırmışsın ama Fatih Altaylı'nın bir adım gerisinde kaldın bugün de. 



ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar