GÜNDEM

Fatih Altaylı Türk medyasının muzdarip olduğu konuyu yazdı

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bugün kaleme aldığı yazısında Türk medyasının 'Unutkanlık' noktasında muzdarip olduğunu sebebinin ise zeka kalitesi, zeka düşüklüğü değil de özel bir durumdan kaynaklı olduğunu 'Meğer Marmaray AK Parti prjesi değilmiş' başlıklı haber üzerinden değerlendirdi.

Fatih Altaylı Türk medyasının muzdarip olduğu konuyu yazdı

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bugünkü köşesinde Türk medyasının en adisinden, en kalitelise kadar 'Unutkanlık' gibi ortak bir hastalıktan muzdarip olduğunu belirterek sözlerine şu şekilde devam etti "Bunun toplumun “zeka kalitesi” ortalamasına bağlı olduğunu düşünmüyorum.Daha farklı bir nedeni olmalı.Çünkü bu denli hafıza noksanlığı zeka düşüklüğünden bağımsız bir şey olmalı.Özel bir durum."

İlgiyle takip ettiği bir internet sitesinde 'Meğer Marmaray AK Parti projesi değilmiş' başlıklı haber gördüğünü dile getiren Altaylı, "Bunu da Oktay Vural’ın bir sosyal medya mesajından öğrenmişler. Üzülsem mi, gülsem mi bilemedim. Medyanın ortalamasına oranla çok daha kaliteli ve derinlikli bir yayındı bunu yapan. O yüzden güldüm. Böyle bir hafızasızlığa ya da cehalete mi demeliyim!" şeklinde konuştu.

Birkaç sene öncesini bile hatırlamayan bir toplum olduğumuzu aktaran Altaylı, "Toplumu geçtik, medyanın eliti bile balık hafızalı. Böyle bir durumda geçmişten ders almamız imkansız." ifadelerine yer verdi.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar