POLEMİK

Fatih Altaylı, "Rıdvan Dilmen sustu iş başa düştü" dedi spor mafyasını yazdı

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamalar ile bomba etkisi yaratan Rıdvan Dilmen'in neden sustuğunu sordu ve spor mafyasını yazdı.

Fatih Altaylı, "Rıdvan Dilmen sustu iş başa düştü" dedi spor mafyasını yazdı

Rıdvan Dilmen'in yaptığı birbirinden ilginç açıklamalara katılan hatta eksik diye yorumlayan Fatih Altaylı, konuyu çok daha çarpıcı iddialarla yeniden gündeme getirdi. 

Rıdvan ve diğer isimlerin suskunluğuna anlam veremeyen Altaylı, bu durumun spor mafyası ile bir anlaşma olabileceğini belirtti. Bunun üzerine iş başa düştü diyen Altaylı, spor mafyasını yazdı. 

Altaylı'nın iddialarının en çarpıcı kısmı ise Turkcell ile ilgili iddialarıydı. 

İşte Fatih Altaylı'dan spor mafyası yazısı:

Ben bir şeyi anlamadım. Eski futbolcu, Beştepe’ye yakın spor adamı, sıkı Fenerbahçeli Rıdvan Dilmen birkaç hafta önce çıktı konuştu.

Spor yöneticileri, Futbol Federasyonu, spor yazarları, spor yorumcuları hakkında akılalmaz sözler söyledi. Çok ciddi ithamlarda bulundu. TRT Spor programcısı Ersin Düzen’e ağır cümlelerle yüklendi, hem TRT’den hem Futbol Federasyonu'ndan yüklü maaş almakla itham etti. Kıyamet koparması gereken suçlamalardı bunlar.

Ben de Rıdvan Dilmen’in bu sözleri üzerine “Evet Rıdvan büyük oranda doğru söylüyor. Eksik var ama söyledikleri doğrudur. Bir de kendisi ile ilgili özeleştiri yapmalı ve bu işlerin neresinde olduğunu açıkça söylemeliydi” dedim. Rıdvan bir kenara bırakıldı ve Rıdvan’ın suçlamalarında adı geçenlerin bazıları bana saldırmaya başladı. Niyeyse.

DEHŞET DENGESİ Mİ?

Ve sonrasında her şey durdu. Rıdvan’ın suçlamalarında önemli bir yeri olan Turkcell bile sustu. Ortalık sütliman oldu. Ne Rıdvan söylediklerinin arkasında durdu ne de Rıdvan’ın suçladıkları bunlara bir yanıt verdiler. Niye dersiniz! Bir dehşet dengesi içinde uzlaşmaya mı vardı taraflar? Ben de günlerdir bekliyorum bu dengeyi kim bozacak diye... Kimsenin niyeti olmadığı belli. O zaman iş başa düşüyor.

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar