POLEMİK

Fatih Altaylı o resmi köşesine neden koydu?

Fatih Altaylı, ABD ve YPG'ye silah yardımı konusunda haklı çıktığını vurgulayarak köşesinden çok ilginç bir fotoğraf yayınladı.

Fatih Altaylı o resmi köşesine neden koydu?

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, tüm gazetelerin ABD'nin YPG/PKK'ya artık yardım yapmayacağını manşetlerine taşırken bir tek kendisinin bu durumun devam edeceğini yazdığını hatırlattı.

Fatih Altaylı, Amerikalı gazeteciyle yaptığı sohbete dayandırdığı yazısının sonuna ise Donald Trump'ın yerine karısı Melania Trump'ın oldukça dekolte bir fotoğrafını koydu.

İşte Fatih Altaylı'nın çok konuşulacak o yazısı ve Melania Trump fotoğrafı:

SİLAH YARDIMI SÜRECEK DEMEDİM Mİ? 

GEÇEN hafta, daha temkinli davranan Habertürk hariç tüm gazeteler ağız birliği etmişçesine, “Trump’la konuşuldu. Artık Amerika, YPG/ PKK’ya silah yollamayacak” diye manşet atarken, bu köşenin yazarı fakir bendeniz, ABD’li bir gazeteciyle yaptığı görüşmeden sonra durumu şöyle özetledim:

“ABD tarafı tam olarak böyle demiyor. Sadece Kürtlere yapılan yardımlar konusunda daha hassas olacaklarını söylüyorlar. Kürtlere verilen yardımların nevii konusunda daha dikkatli davranacaklar. Bu silahların Türkiye’ye karşı kullanılmaması konusunda daha uyarıcı olacaklar.”

Yani “Silah yardımları devam edecek” diye yazdım.

Bu yazı pazar günü yayınlandı.

Pazartesi günü ABD’nin Kürtlere yeniden 100 kamyon silah ve malzeme gönderdiği ortaya çıktı.

Tabii ben de sık sık olduğu gibi haklı çıktım.

Kocasından daha güzel olduğu için Melania Trump’ın fotoğrafını kullandım

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar