GÜNCEL

Fatih Altaylı, Mustafa Cengiz'e ateş püskürdü: Doktor raporuyla görevden alınmalı!

abertürk yazarı Fatih Altaylı, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ile ilgili çok sert ifadeler kullandı. Altaylı, "Gerekirse doktor raporu ile görevden alınmalıdır" dedi.

Fatih Altaylı, Mustafa Cengiz'e ateş püskürdü: Doktor raporuyla görevden alınmalı!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı'dan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'ateş püskürdü. Altaylı,  "Gerekirse doktor raporu ile görevden alınmalıdır" dedi.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı sosyal medya hesabından Abdurrahim Albayrak ve yönetimdeki diğer Galatasaray Spor Kulübü üyelerine çağrıda bulundu. Altaylı, "Galatasaray başkanlık koltuğunda oturan Zatın yarattığı rezilliğe daha ne kadar ortak olmayı düşünüyorlar" diyerek Mustafa Cengiz'in görevden alınmasını istedi.Altaylı, "Galatasaray spor kulübü başkanlık koltuğunu işgal eden kişinin şuur kaybı yaşadığı artık saklanamaz. Kulübe ve camiaya daha fazla zarar vermeden, gerekirse doktor raporu ile görevden alınmalıdır" dedi.

Fatih Altaylı sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu:

"Abdurrahim Albayrak ve yönetimdeki diğer Galatasaraylılar Galatasaray başkanlık koltuğunda oturan Zatın yarattığı rezilliğe daha ne kadar Ortak olmayı düşünüyorlar.Galatasaray spor kulübü başkanlık koltuğunu işgal eden kişinin şuur kaybı yaşadığı artık saklanamaz. Kulübe ve camiaya daha fazla zarar vermeden Gerekirse doktor raporu ile görevden alınmalıdır."

İşte o paylaşımı... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar