GÜNDEM

Fatih Altaylı: Kazanan Fahrettin Koca, kaybeden Türk medyası oldu

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Sağlık Bakanı Koca'nın dün yaptığı basın açıklamasıyla kaybettiği güveni tekrar kazandığını fakat Türk medyasının soru soramayarak kaybettiğini yazdı.

Fatih Altaylı: Kazanan Fahrettin Koca, kaybeden Türk medyası oldu

Habertürk gazetesi Fatih Altaylı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın dün yaptığı basın açıklamasında hast avaka ayrımı yapmadan rakamları paylaşmasının kaybettiği güveni tekrar kazanmasına sebep olduğunu fakat yanındaki muhabirlerin “Sayın Bakan ne oldu da yeniden eski yönteme geçtiniz ve vaka sayılarını açıklamaya başladınız? 29 Temmuz’dan beri niye saklıyordunuz, şimdi niye açıklıyorsunuz?” sorusunu sormamasının Türk medyasının kaybettiği anlamına geldiğini söyledi:

Dünkü basın toplantısı ile Bakan Koca kaybettiği güvenilirliği önemli ölçüde geri kazandı.

Bakan’ın kazandığı toplantıda kaybeden ise Türk medyası oldu.Bakan’ın karşısına oturan onca gazeteci, üstelik en muhalif olanlarına bile Koca tarafından söz hakkı tanındığı halde şu soruyu soramadılar:

“Sayın Bakan ne oldu da yeniden eski yönteme geçtiniz ve vaka sayılarını açıklamaya başladınız? 29 Temmuz’dan beri niye saklıyordunuz, şimdi niye açıklıyorsunuz?”

Türk medyası bu soruyu bile soramayacak hale gelmiş.

Öyle ki, AK Parti’ye yakın isimler bile bu sorunun yanıtını merak ediyordu.

Korkutulmuş basından onlar bile meraklarını giderecek soruyu duyamadılar!

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar