MEDYA KÖŞESİ

Fatih Altaylı Giovanni Guidetti niye Türk değil diyen Demet Akalın'ı yerin dibine soktu

Fatih Altaylı, A Milli Kadın Voleybol Takımı antrenörü Giovanni Guidetti için ırkçı bir paylaşımda bulunan Demet Akalın'ı topa tuttu.

Fatih Altaylı Giovanni Guidetti niye Türk değil diyen Demet Akalın'ı yerin dibine soktu

AVRUPA Şampiyonası'nda A Milli Kadın Voleybol Takımımız, ikinci oldu. Filenin Sultanları, son Avrupa ve Dünya Şampiyonu Sırbistan ile yaptığı maçtan yenik ayrıldı. Maçı 3-2 kaybeden Türk Kadın Voleybol takımı şampiyonada 2. oldu ve gümüş madalya aldı.

Demet Akalın ise Giovanni Guidetti'yle ilgili yaptığı 'ırkçı' paylaşımla çok ayıp etti. 

''Abi koçumuz niye Türk değil ? Kaybetmezdik. Yine de teşekkürler kızlar'':

Tüm Türkiye'nin nefes nefes izlediği maçın ardından herkes Filenin Sultanları için 'Canınız sağolsun, teşekkürler kızlar' şeklinde yorum yaparken şarkıcı Demet Akalın'ın antrenör Giovanni Guidetti için ''Abi koçumuz niye Türk değil ? Kaybetmezdik. Yine de teşekkürler kızlar'' şeklinde tweet atınca ortalık bir anda karıştı.

demet akalın

''Bomba diye karakola götürdüğünüz oldu mu?''

Konuyla alakalı yorum yapan gazeteci Fatih Altaylı, Demet Akalın'ı eleştirdi ve şu ifadeleri kullandı; 

"Ne diyeceksin ki buna! Hanımefendi voleybol maçını en son ne zaman izlediniz? Voleybol topunu gördüğünüzde bomba diye karakola götürdüğünüz oldu mu? Guidetti'yi yargılayacak derecede voleybola hakim misiniz? Bu adamın adını daha önce herhangi bir yerde duydunuz mu, başarılarına hakim misiniz? Komik oluyor. 

Demet Akalın'ın söylediğini ciddiye alıp burada konuşmak bile komik. Ayıp artık ya, insan fütursuzca bunları söylememeli! Başarısız insanlarla ilgili bir şey söylemiyorlar, başarılı insanlarla ilgili konuşuyorlar. Demet Akalın gibi çok insan var.''

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar